Bucurestenii sunt invitati duminică, 18 septembrie, de la ora 17,00 la un concert deosebit în sala Scoarţelor din Palatul Mogoşoaia. Sonorităţi istorice româneşti vor răsuna în interpretări semnate de Studioul de muzică veche, unul dintre cele mai valoroase ansambluri de gen româneşti. Concertul este inclus în cadrul Stagiunii «Muzica la Palatele Brâncoveneşti» – ediţia a III a şi este organizat de Centrul Cultural Palatele Brâncoveneşti.

Pentru concertele de la Palatul Mogoşoaia, opţional, se va asigura transport de la Piaţa Chibrit, staţia de metrou 1 mai, preţul unei călătorii dus-întors fiind de 6 lei. Microbuzele spre Palatul Mogosoaia vor pleca la ora 16.

Bilet intrare în muzeu: 5 lei (2 lei – preţ redus)

Parteneri: ExcesMusic şi Biborţeni.

Partenerii media ai Stagiunii Muzica la Palatele Brâncoveneşti sunt: Radio Romania Cultural, Radio Romania Muzical, TVR Cultural, N24Plus, Port.ro, Şapte seri, TVRM Educaţional, Diseară.ro, SensoTv, Observator cultural, Liternet.ro, Onlinegallery.ro, Modernism.ro, Calendar evenimente şi Art Act Magazine.

În zilele de sambata si duminica, din luna septembrie, Palatul Mogoşoaia propune copiilor spectacole gratuite de teatru de păpuşi şi invitaţii la ateliere de creaţie.

În cadrul atelierului de creaţie este invitată Raluca Ghideanu, artist plastic, care îi va încuraja pe copii să experimenteze diverse tehnici artistice.

Pentru teatrul de păpuşi a fost invitată trupa Muşchetarii, prin intermediul căreia copiii vor pătrunde în lumea fascinantă a poveştilor în care se vor întâlni personaje favorite din universul animalelor, cu prinţi şi prinţese.

Program:

sambata  – teatru de papusi:    14,30 – 15,30

duminica – ateliere de creatie: 11,00 – 14,00

– teatru de papusi:    11,30 – 12,30

CONSILIUL GENERAL AL MUNICIPIULUI BUCURESTI

Palatele Brancovenesti de la Portile Bucurestiului

Strada valea Parcului 1, Mogosoaia, Ilfov

Telefon 021-3506620, fax 021-3506618; www.palatebrancovenesti.ro