Expozitia Proiectelor de Diploma realizate de cursantii nostri la absolvirea anului de studii 2010-2011.

„Puterea designului de calitate se gaseste in noi si in abilitatea noastra de a percepe lumea cu emotie si ratiune. Designul de calitate este senzorial. Designul de calitate este inteligent.” – Peter Zumthor

Considerentele ecologice si socio-economice impun remodelarea interioarelor constructiilor deja existente, ceea ce genereaza un potential deosebit in domeniul amenajarilor de interior.

In acest context, Scoala de Design Serban va pregateste ca “Proiectant decoratiuni interioare”, calificare nivelul III avansat, cod N.C. 3471.3.7, meserie cunoscuta in spatiul european sub denumirea de “Interior designer”.

La Scoala noastra veti dobandi cunostintele si abilitatile necesare pentru a concepe, proiecta si realiza solutii de amenajare a spatiilor interioare care sa creeze buna-dispozitie si sa ofere protectie, pace si inspiratie.

Va invitam sa vizionati Galeria de proiecte (in care sunt prezentate o parte din lucrarile realizate de cursantii nostri pe parcursul anului 2010/2011), Cursul introductiv din cadrul disciplinei de “Proiectarea amenajarilor interioare” si Oferta de studii pentru anul 2011/2012.

Foto: Cosmin Nasui