Scoala de creatie ADC*RO, un proiect Art Directors Club Romania (ADC*RO) da startul inscrierilor pentru cea de-a patra editie.

Inscrierile pentru concursul de admitere se pot face online, pe site-ul scolii www.scoalaadc.ro, in perioada 20 iulie – 12 septembrie 2011, ora 10:00. Participantii trebuie sa isi creeze un cont pe site si sa rezolve brieful de concurs. In urma evaluarii tuturor inscrierilor vor fi admisi 60 de studenti. Criteriile pe baza carora tutorii scolii vor nota inscrierile sunt creativitatea, originalitatea si respectarea cerintelor briefului.

Cursurile celei de-a patra editii a scolii vor incepe in octombrie 2011 si se vor desfasura pe parcursul a 12 saptamani.

Pentru participarea la concursul de admitere nu se percepe nicio taxa. Pentru a urma seminariile Scolii ADC*RO, studentii admisi vor avea de achitat, ulterior, o taxa de 500 de euro (plus TVA). La finalul scolii, cei mai talentati studenti vor beneficia de internship-uri in agentii de publicitate.

Printre tutorii care vor tine cursuri anul acesta se afla: Andrei Tripsa – Creative Partner Three; Catalin Dobre – Group Creative Director McCann Erickson Romania, Dorian Pascuci – Creative Director ADDV Euro RSCG; Octav Gheorghe – Creative Director Gavrila&Asociatii; Razvan Capanescu – Creative Director Publicis Romania; Serban Alexandrescu – Creative Director Headvertising; Sorin Tranca – Creative Director Friends Advertising; Stefan Vasilachi – Creative Director GMP Advertising; Valentin Suciu – Creative Director Odyssey.

Scoala ADC*RO este o scoala de concept, dedicata tuturor tinerilor interesati de domeniul publicitatii. Acesta este primul proiect Art Directors Club Romania (ADC*RO), organizat de The Institute, parte din Millenium People.

Cea de-a treia editie a Scolii ADC*RO s-a incheiat in martie 2011 si a numarat 53 de absolventi si 10 internship-uri in agentii pentru primii clasati.