Galeria Delaive este in Amsterdam printre locurile majore de arta contemporana si una dintre cele mai influente galerii din ţară. Galeria ofera diferite colecţii semnificative mai ales cu perioade intinse in secolul 20, cu nume importante din Europa ca Joan Miro, precum şi cele mai noi contribuţii la vârf de artă contemporană.

Colecţiia galeriei include selecţia masiva de piese Sam Francis, cotat momentan ca cel mai mare artist din Europa. Galeria Delaive a găzduit lucrările unor artisti ca Walasse Ting, Niki de Saint Phalle, Yves Klein, Karel Appel, Takashi Murakami sau Nao Tanabe.

Actuala expozitie reuneste o tema a nudului vazuta de cei 6 artisti romani, Lucian  Irimescu, Florin Preda, Dina Madalina, Roberta Ionescu, Iulia Teutan si Andreea Vladut, ce traiesc in tara sau in diaspora. Semnul pictural sau grafic reuneste compozitii despre detaliul sau expresia corpului uman. Corpul uman este acum nudul feminin.( www.arta-gallery.com ) Umbra gazduieste lumina, complementarele directe stau alaturi de nuante sau de contraste, experimentul de instalatie si fotografie arata compozitii diverse unde soapta traieste alaturi de strigat intr-un aproape Tot, continuu…  www.delaive.com