Danaartgallery si Gradina OAR organizeaza expozitia de fotografie cu titlul                                                    „Grile urbane” .

Lucrarile realizate de artistul Matei Crisan pot fi admirate in perioada 21 iulie- 08 august 2011 iar vernisajul expozitiei va avea loc joi 21 iulie incepand cu orele 18.00.

Conceptul acestei serii de lucrări este strict legat de mediul urban. Este un proiect itinerant în sensul că s-a dezvoltat pe parcursul a mai mulţi ani şi este în continuă dezvoltare. Povestea lui, să îi spunem aşa, a început de prin facultate când în excursiile cu părinţii prin diverse oraşe din Europa şi din ţară, Matei a început să noteze fotografic elemente urbane macrostructurale şi microstructurale ce se configurau sub forma unor grilaje propriu-zise sau sugerate. Interesant este că semnificaţia şi titlul au aparut mai târziu şi conceptul s-a creat pe parcursul dezvoltării proiectului, concretizându-se recent. Seria nu se va încheia, artistul promitand ca va  căuta în continuare grilaje urbane inedite….

Matei Crisan este absolvent al Liceului de ArtePlastice “Nicolae Tonitza”, Secţia Grafică de şevalet – 2006

Bursa de Studii Erasmus – Université Jean Monnet – Arts Plastiques

Saint Etienne, Franţa (3 luni) – 2008

Absolvent al Universităţii Naţionale de Arte Bucureşti- Secţia Grafică – 2009

În prezent – student Master anul 2 Secţia Grafică, lector universitar doctor Eugen Alexandru Gustea

Membru al danaartgallery din 2010.