Camera 1306 [I Am Myself]
un spectacol-instalație pentru o cameră de hotel
de Cosmin Manolescu

Ia-ți o vacanță de (măcar) o oră! Noul spectacol al lui Cosmin Manolescu îți propune o experiență inedită într-o cameră de hotel. Un performance-maraton de 12 ore la Hotel InterContinental București.

Premiera în 9 iulie, spectacole în 13 august și 24 septembrie, între orele 4 pm – 4 am.

Atentie! Accesul se face doar pe bază de rezervare! Detalii mai jos.

***

Secvența 1
Se cunosc de 10 luni. Sînt în prima lor vacanță împreună.
Au ieșit la o țigară pe balcon. Tăcere, se aude doar zgomotul orașului. Ea e îmbracată într-o rochie neagră și e în picioarele goale. El are un tricou verde deschis și adidași verzi cu dungi galbene. Daca te uiți la ei prin geam vezi orașul în mișcare. Le vezi buzele mișcîndu-se. Dacă i-ai auzi, ai afla că habar n-au în ce oraș sînt și cum au ajuns pe balcon.

Secvența 2

În living, o oră mai tîrziu. El este negru de supărare, ea se spală pe dinți. Televizorul merge, e un film cu bătăi, dar el se uită în direcția opusă, privirea îi trece prin lucruri. Din felul în care stă și expresia pe care o are pe față se deduce că ascultă dialogul din film, din cînd în cînd îi mai tresare cîte un mușchi pe față sau își bîțîie nervos piciorul.

Secvența 3

În dormitor, imediat după aceea. În surdină se aude o muzică de jazz. Ea apare din holul dinspre baie. Și-a pus mănușile de box, dar are mîinile goale. Dansează lent, mișcările sînt naturale, fluente și impecabile. Citești muzica în ele, nu mai e nevoie să o și asculți. The red night is blue.

Secvența 4, 5, 6… 12
Fiecare este peste tot în cameră. Sînt unul cu celalalt și unul fără celălalt în același timp, pot rămîne sau pleca împreună, totul se poate schimba de la oră la oră. Poți să privești sau să fii și tu privit. Be ready, anything can happen!

***
Trailer spectacol: http://www.youtube.com/watch?v=b5NQCdRyFNs.

Camera 1306 [I Am Myself]

concept: Cosmin Manolescu
coregrafie & interpretare: Catrinel Catană & Cosmin Manolescu

management & comunicare: Ștefania Ferchedău

producători: Fundația Gabriela Tudor & Centrul Național al Dansului București

partener asociat: Hotel InterContinental București

cu sprijinul: Cullberg Ballet (Stockholm) și Asociația 4Culture (București) în cadrul Wild Cards – Jardin d’Europe, Centrul de Cultura “George Apostu” (Bacău)

Spectacolul poate include interacțiune cu publicul prezent și nu este recomandat persoanelor sub 16 ani.
Acces public: se face la fiecare oră exclusiv pe bază de rezervare cu cel puțin o zi înainte de fiecare spectacol programat, la [email protected], telefon 0740 300 124 sau Facebook – Eu sunt Eu.

Rezervarea trebuie să includă ora aleasă pentru participarea la spectacol. Locurile sînt limitate (6 / oră), iar în cazul în care nu vor mai exista bilete pentru ora aleasă, va fi propus un alt interval orar.

Preț intrare: 20 lei; 10 lei preț redus pentru studenți și profesioniști ai dansului. Preț pachet 3 ore: 50 lei / 25 lei redus.

Mulțumiri speciale Beate Köhler, Hotelului InterContinental București și unui mecena privat, fără de sprijinul cărora spectacolul nu ar fi fost posibil.

Parteneri media: VEIOZAARTE, 24-FUN, Metropotam, hipmag, ARTBoom.ro, Modernism, ArtClue, ArtAct magazine