Dorin Negrau va asteapta la o expozitie inedita Pour femme

Maitresse Maison Store organizeaza in perioada 8 – 24 iunie 2011 expozitia „Pour femme by dorinnegrau”.

str. Samuil Micu Nr.4, Cluj.

Cum poti surprinde parfumul in arta? Ne arata Liviu Bora, Dragos Burlacu, Francisc Chiuariu, Cristi Gașpar, Florin Ghioca, Gabriel Ghizdavu, Lucian Muntean, Vasile Pop Negreșteanu, Ionel Onofraș, Cătălin Precup, Justinian Scarlatescu, Gabi Stamate, Aurel Tar, Mirela Traistaru si Daniel Tufiș.
Vernisajul expozitiei ”Pour femme by dorinnegrau” va avea loc miercuri, 8 iunie, de la ora 18:00, la Maitresse Maison Store.
“Am vrut sa realizez o punte intre vizual si design sa ofer un regal femeilor prin arta contemporana mirosind parfumul ,,pour femme,, cameleonic pentru femeia contemporana, activa, in top, in bussines, in viata, in familie. Imi doresc o socializare cat mai profunda cu arta contemporana, imi doresc sa atrag cat mai multi cumparatori de arta contemporana. Cei 15 artisti care au avut curaj sa raspunda provocarii mele au reusit sa redea feminitatea si senzualitatea parfumului dar si sa il infasoare misterios in lucrare, abordand propria tehnica in realizarea lucrari sub forma unei amprente proprii fiecaruia.” declara Dorin Negrau.
Asistam la primul proiect in care se asociaza artisti plastici, vizuali cu un designer vestimentar in incercarea de a creiona parfumul. Vernisajul contine 20 de lucrari ce trateaza mirosul in toate formele lui, de la cel inocent al copilariei pina la cel erotic, seducator, voluptos, intreaga colectie fiind structurata ca o poveste.
Expozitia nu se adreseaza doar femeilor, ci tuturor iubitorilor de arta: intre 8 si 24 iunie Dorin Negrau va asteapta la Maitresse Maison Store, str. Samuil Micu Nr.4, Cluj.

Dorin Negrau biografie

Designerul Dorin Negrau a debutat la începutul anilor `90, cand inca moda romaneasca se afla in primele sale tatonari capitaliste.Pasiunea pentru designul vestimentar a devenit cu timpul si o afacere profitabila. Prezenţa la toate festivalurile de moda importante, precum si organizarea unor evenimente in cadrul carora presa de specialitate a vizionat creaţiile designerului, au constituit o recunoastere care a contribuit la dezvoltarea unui brand “Dorin Negrau”. In perioada 2003 – 2006, designerul Dorin Negrau si-a pus amprenta inconfundabila si asupra accesoriilor, lansand incalţaminte si accesorii marca Dorin Negrau.Pe langa contribuţia sa incontestabila in domeniul modei din Romania, designerul Dorin Negrau reuseste sa se lanseze si in domeniul beauty. El creeaza si poduce propria sa linie de produse dermato-cosmetice: CLONA.

expozitia de laThe Ark,  Bucuresti: https://www.modernism.ro/2011/03/03/pour-femme-vernisaj/