Corespondenta de la  New York, trimisa de  artista Florica Prevenda

from    Florica Prevenda
to    Lucian Muntean <[email protected]>
date    Thu, Jun 16, 2011 at 2:18 PM

“Cateva imagini referitoare la expozitiile existente in acest moment la MoMA, este vorba de spatiile rezervate pentru “Special Exhibitions” la care se adauga cateva imagini din colectia permanenta.
Referitor la aceasta asi vrea sa adaug faptul ca este mobila, periodic, este prezentata intr-o noua forma in functie de problemele abordate de proiectul curatorial. Astfel, se reuseste derularea in spatiul expozitional al muzeului, a unei mari parti a colectiei existente in patrimoniul muzeului.

Va trimit imagini din urmatoarele expoztii:

MoMA

1. Jennifer Bartlett
“Rhapsody”

2. Boris Mikhailow
“Case History”

3. Impressions from South Africa 1965 to Now.

4. Contemporary art from collections

Voi trimite cate un e-mail pentru fiecare expozitie.
Va urma materialul cules la Whtney Museum si Metropolitan Museum, toate se refera la expozitiile temporare de arta contemporana. Dar acestea din urma vor fi trimise maine, am materialul dar trebuie sa-l structurez. Este enorm de mult trebuie sa scot doar o parte pntru a va trimite.

In zilele urmatoare voi merge la New Museum si PS1. va voi trimite imagini.
De asemenea, asi vrea sa stiti ca neavand o legitimatie de presa, nu in toate expozitile mi se permite sa fotografiez. De exemplu, la MoMA sunt doua expozitii temporare la ultimul etaj in care nu m-au lasat sa culeg imagini: Francis Alysz, un artist mexican si cealalta o expozitie de grup despre expresionismul german la inceputul sec.XX.

Sper ca va plac si vor fi utile in informarea celor dornici de cunoastere.

Numai bine,
Florica Prevenda

Metropolitan Museum  Modern and Contemporary Art

foto Florica Prevenda

www.floricaprevenda.com