LITTLE YELLOW STUDIO / vineri 10 iunie ora 17.00 / BLOW YOUR MIND /

Mitos Micleusanu, Gili Mocanu & Elena Album / curator Adina Zorzini / NAG #5

LITTLE YELLOW STUDIO (str. Aristizza Romanescu nr.13)

Little Yellow Studio este un spatiu care promoveaza, sustine si configureaza proiecte de cercetare si experiment din arta recenta romaneasca si internationala, indeplinind astfel functia de art laboratory si pozitionandu-se, in consecinta, ca initiativa unica pe piata locala de arta din acest punct de vedere.

BLOW YOUR MIND

Proiectul Blow Your Mind prezinta publicului o serie de experimente vizuale si audio ale artistilor:

Mitos Micleusanu, Gili Mocanu & Elena Album.

Curator: Adina Zorzini

Mitos Micleusanu, nascut in 1972 in Bahcisarai, Ucraina, este cunoscut publicului mai mult in dimensiunea sa literara (cu romanele Organismecanisme, Tuba Mirum si Kasa Poporului) sau entertaining (grupul Planeta Moldova), insa el activeaza experimental, in egala masura, in artele vizuale si in muzica. In cadrul proiectului Blow Your Mind vor fi prezentate o serie de lucrari grafice din ciclul Amokalipsis si cateva lucrari video simptomatice pentru imaginarul dark-tenebros al artistului.


Gili Mocanu,
nascut in 1971 in Constanta, Romania, este un re/cunoscut artist vizual atat in tara cat si international, insa el activeaza experimental si in literatura (volumul de poezie Sport) si, mai ales in muzica, impreuna cu iubita lui, Elena Album. In cadrul proiectului sustinut de Little Yellow Studio vor fi prezentate o serie de compozitii audio ale celor doi, parte dintr-un ansamblu  mai larg, accesibil pe  site-ul www.soundcloud.com.