VINERI 10 IUNIE 19h00 – 04h00

83 de evenimente,  peste 350 de artisti, 69 de galerii si spatii alternative, 2 orase  (Bucuresti si Cluj) va asteapta vineri 10 iunie incepind cu ora 19 si pina la 4 dimineata pentru a parcurge harta Noptii Albe a Galeriilor.

Harta aici.

Aflat la a 5 a editie proiectul Noaptea Alba a Galeriilor, initiat si organizat de Asociatia Ephemair, promoveaza arta contemporana romaneasca    si internationala printr-un eveniment nocturn efervescent al carui program variat ofera publicului posibilitatea de a descoperii noi spatii active in viata culturala a orasului, nume deja consacrate  in scena artei contemporane sau tineri artisti ale caror proiecte sint prezentate pentru prima data publicului larg.

Programul detaliat si harta Noptii Albe a Galeriilor pot fi gasite pe site-ul www.noapteagaleriilor.ro si in toate locatiile participante in eveniment.

In parteneriat cu Cicloteque si Asociatia Green Revolution oferim si in acest an biciclete gratuit publicului NAG. Cei care doresc sa se inscrie sau sa afle detalii despre acest lucru ii rugam sa ne contacteze la urmatoarele adrese [email protected] sau [email protected] .

Noaptea Alba a Galeriilor – NAG#5 este un proiect cultural sustinut de Ministerul Culturii si Cultelor, produs cu sprijinul Raiffeisen Bank si cu sustinerea partenerilor:  MNAC Bucuresti, CICLOTEQUE. Asociatia Green Revolution si Festivalul International de Film Transilvania (TIFF). Partenerii media ai NAG#5 sint: ILLY, feeder.ro, Radio Romania Cultural, Cocor Media Channel, Igloo, Modernism, Art Clue si Tataia.