Workshop de fotografie

In “Luna Mai, Luna Fotografiei Creative” pregatim un workshop de fotografie urbana, organizat si sustinut impreuna cu fotograful Vlad Eftenie. Workshop-ul va avea loc la Orange Concept Store si are ca scop familiarizarea participantilor fata de fotografia urban/street. Acestia vor participa la o discutie libera cu Vlad Eftenie si Banda Foto despre fotografia de strada si creativitate, apoi vor avea la dispozitie o saptamana pentru a fotografia locul lor preferat din oras.

Workshopul de fotografie urbana Arata-ne orasul tau! isi propune exprimarea prin imagine a viziunii fiecaruia dintre participanti despre locul sau preferat din Bucuresti, imaginile putand deveni oglinda unei povesti nemarturisite pana acum. Participantii vor fotografia creativ un loc ce ii defineste, pe care il prefera si in care se regasesc.

Desfasurare:
Workshopul de fotografie urbana Arata-ne orasul tau! debuteaza cu o prelegere interactiva sustinuta de Vlad Eftenie – arhitect si fotograf urban (www.veftenie.daportfolio.com). Se vor introduce concepte specifice cunoasterii si intelegerii a spatiului urban, a portretului urban, se va aborda tehnica fotografierii in oras si se vor analiza imagini de fotografie urbana.

Partea a doua este dedicata fotografierii practice a temei workshopului, pe durata intregii saptamani. Fiecare participant va iesi la fotografiat si va avea ocazia sa descopere orasul intr-o noua perspectiva. Veti avea ocazia sa va intalniti cu fotograful Vlad Eftenie, chiar in timpul saptamanii, si sa testati aparate DSLR marca Nikon.

In partea a treia, la finalul saptamanii, se vor prelua lucrarile participantilor si se vor analiza prin discutii libere, sambata 21 mai 2011, tot la Orange Concept Store, impreuna cu Vlad Eftenie si Banda Foto. Vom premia cele mai reusite fotografii. Criteriul cel mai important in aprecierea fotografiilor va fi abilitatea lor de a spune o poveste atat vizual cat si cu vocea fotografului, insotite, evident, de o perspectiva creativa.

Locatie: Orange Concept Store
Parteneri: Nikon
Intalnire: sambata, 14 mai 2011, ora 10:00

Perioada: 14 – 21 mai 2011
Pret: 100 Ron

Pentru inscrieri accesati http://www.bandafoto.ro/inscriere/

Va asteptam!

Echipa Banda Foto
[email protected]
www.bandafoto.ro
www.facebook.com/banda.foto
www.twitter.com/bandafoto