“The Remains. One Year after” – empowered by Impression Graphics, in periplu la PAF!

“The Remains. One Year after” – expozitia de fotografie 3 D a colectiei Rozalb de Mura ce-a fost aplaudata la On //Off London Fashion Week 2009 e de regasit in contextul PAF, un eveniment dedicat artelor vizuale si declinarilor lor pe o varietate de printuri.

Expozitia poate fi explorata pina la finele lunii aprilie in contextul Atelierului de Productie, unde mai expun Carioca, Saddo, Buzu, Andrei Fantana si Dominus.

Rozalb de Mura, singurul label romanesc invitat in 2009 la ON/ OFF London Fashion Week a prezentat in contextul prestigiosului eveniment o instalatie formata din doua costume construite din piese interschimbabile.

Prezenta lor la On / OFF  a fost posibila datorita suportului oferit de Impression Graphics, o companie a carei reputatie e legata de incurajarea mediului creativ si de sustinerea activa a tinerilor designeri romani in contexte internationale.

“Strategia noastra a fost simpla – am ales sa nu comunicam endorsmentul Impression Graphics pentru colectia burgunda a Rozalbilor vreme de un an. In intimitatea acestui incognito am urmarit cum s-au depliat pe rand expresivele ecouri internationale la adresa proiectului lor. Pe rand, publicatii de nisa sau titluri etalon pentru industria modei internationale au avut interpretari generoase in marginea colectiei. Din Japonia in Danemarca, de la Londra la Milano, povestea costumelor burgunde, generatoare de interpretari multiple, a facut istorie. Acum, la un an si mai bine distanta de la momentul On / Off  e placerea noastra sa recomandam public si in Romania proiectul Rozalb de Mura”, a declarat Geo Baraian, liderul Impression Graphics.

PAF!, contextul in care e prezentata expozitia 3d “The Remains. One year after”  a fost lansat ca episod pilot in decembrie 2010 in garajul agentiei McCann Erickson din Bucuresti.

Vizualurile 3 D “The Remains. One year after” au fost realizate de echipa Rozalb de Mura si de fotograful Sebastian Moise.

Pentru mai multe detalii despre proiect:

Andra Iordan, visual communicaton officer, migdale amare
0727 354 342 sau 0744 10 50 15