Jurnalul de imunologie al lui DocMarCell

Laboratorul lui DocMarCell, incluzand arhiva sa de imagini si texte, dezvaluie o viziune distorsionata asupra lucrurilor cotidiene, inofensive.  Este un spatiu al temerilor omului contemporan, obsedat de igiena perfecta si mediul aseptic, traind in prezenta experimentelor genetice si a microbilor fatali.
DocMarCell este in primul rand un martor; dar in acelasi timp, prin analiza si constructele sale fictive legate de subconstientul colectiv “virusat”, el devine o supapa de defulare.

************************************************************************
2-4 Mircea Vulcanescu Street , code 010281, Bucharest, Romania.
www.alertstudio.org

ALERT studio functioneaza ca pop-up gallery. / ALERT studio functions as a pop-up-gallery.
Vizitarea expozitiei se va face in perioada 15 Aprilie – 5 Mai, prin programare e-mail. / The exhibition is on view between April 15 and May 5. Visits will be programmed by e-mail.

ALERT studio este un proiect independent initiat de Raluca Ilaria Demetrescu, Alina Buga si Catalin Burcea cu scopul de a crea o platforma de cercetare  si promovare a productiei artistice contemporane. Asumandu-si functia de spatiu laborator, Alert Studio propune o intalnire intre artisti, idei, directii si discursuri din zone conceptuale si spatii culturale diferite. Sunt importante si apreciate gandirea critica si interogatia ca metode de cercetare a contextului cultural-artistic contemporan.
ALERT studio functioneaza ca o galerie de proiect, conectand trei directii de explorare artistica – PINK | RED | WHITE – intr-un singur spatiu. Insa aceste coordonate nu inseamna indexare, restrictie si etichetare. Ele se pot intersecta si nuanta, pot oricand dialoga si declansa dezbateri.