Eco și Fashion? Acum se poate!

Patch – primul ceas biodegradabil din lume

Pentru toți tinerii din România pasionați în egală măsură de modă și cele mai noi trenduri, dar și de conservarea mediului înconjurător, căutarea se încheie acum! Patch – primul ceas biodegradabil din lume este disponibil și în România!

Patch, cel mai nou “it item” este eco-friendly, fiind realizat din hârtie 100% biodegradabilă, dar și foarte fashionable, intrând în portofoliul prestigioasei companii Altanus. Cele 31 de modele de ceasuri sunt din luna martie disponibile și în România, în exclusivitate pe site-ul www.tanaaa.ro și în magazinele partenere din București.

Patch – The paper watch este raspunsul elvețienilor la orientarea globală către ecologie. Nouă ni se pare un accesoriu foarte cool și tare potrivit pentru tinerii care vor să fie remarcați și să își arate personalitate exact așa cum este: fresh, originală și amuzantă. Cred că ceasurile Patch vor reuși să coloreze tare frumos străzile din România și bineînțeles, ne vor ajuta să fim eco-friendly”, afirmă Valentin Corodescu, Brand Manager Tanaaa.

Patch, ceasul confecționat din hârtie biodegradabilă, are un design inovativ și este menit să ofere o deosebită flexibilitate celor care vor să își asorteze fiecare ținută cu accesoriul preferat. Disponibil în zece culori neon, alte zece modele cu print-uri electrizante inspirate de vară sau de diferite drapele, Patch oferă varietate celor care vor să fie în fiecare zi diferiți, dar în același timp doresc să aiba grijă de mediul înconjurator.

Patch a fost inspirat de celebrele figurine confecționate din hârtie refolosită de la Carnavalul din Viareggio, iar proiectarea și realizarea sa a durat 4 ani. Varianta finală cântărește doar 11 grame, iar hârtia din care este confecționat este special tratată, fiind hipoalergenică, rezistenta la contactul ușor cu apa, la șocuri și garantată pe o perioadă de 2 ani. După ce ceasul iese din uz, componentele sale principale se biodegradează, impactul asupra mediului înconjurator fiind egal cu zero.

Tanaaa.ro este un giftshop online care oferă o varietate de produse neconvenționale, de la celebrele portofele Mighty Wallet, la noul ceas Patch, the Paper Wath dar și multe alte accesorii destinate oamenilor plini de imaginație.

Tanaaa își comercializează produsele (inclusiv ceasul Patch) atât pe site-ul tanaaa.ro dar și la magazinele partenere: Cyclopedia, NFF, BASE, H2O, Hippie Hippie Shake, Old School Shop, Ollie Gang Shop, Rulez, wintermag.ro, Kawa Motors, Borders, Borders Girl