Concert de excepţie la Palatul MogoşoaiaCvartetul Arcadia, laureat al concursului de la Hamburg, după recentul succes obţinut pe scena londoneză a Wigmor Hall, vă propune o seară de neuitat.

Duminică 20 martie, de la ora 17, în Sala Scoarţelor din Palatul Mogoşoaia vor răsuna opusuri de George Enescu şi Bela Bartok, doi creatori de la a căror naştere se împlinesc 130 de ani.

Concertul se înscrie în cadrul Stagiunii “Muzica la Palatele Brâncoveneşti”, ediţia a III a, eveniment organizat de Centrul Cultural Palatele Brâncoveneşti.

Pentru concertele de la Palatul Mogoşoaia, organizate de Centrul Cultural Palatele Brâncoveneşti, opţional, se va asigura transport de la Piaţa Chibrit, staţia de metrou 1 mai, preţul unei călătorii dus-întors fiind de 6 lei. Microbuzele spre Palatul Mogosoaia vor pleca la ora 16.

Intrarea liberă.

Partener: Institutul Cultural Român.

Partenerii media: Radio Romania Cultural, Radio Romania Muzical, TVR Cultural, N24Plus, Port.ro, Şapte seri, TVRM Educaţional, Diseară.ro, SensoTv, Observator cultural, Liternet.ro, Onlinegallery.ro, Modernism.ro, Calendar evenimente şi Art Act Magazine.

Manager (Director general),

Bogdan Cornel Popa

CONSILIUL GENERAL AL MUNICIPIULUI BUCURESTI

Palatele Brancovenesti de la Portile Bucurestiului

Strada Valea Parcului nr 1, Mogosoaia , Ilfov

Tel. 021-3506619, 021-3506620; fax 021-3506618