Attic Sale

Vrei sa schimbi? Schimba cu ART Fusion!

Ce este Attic Sale?

Attic Sale este un eveniment social de fundraising unic, ce face parte dintr-o campanie de fundraising mai ampla initiata de Asociatia A.R.T. Fusion, „Dedicat tinerilor! Sustinut de prieteni!” prin care A.R.T. Fusion doreste sa contribuie in continuare, cu aceeasi daruire si entuziasm, la dezvoltarea competententelor tinerilor cu ajutorul artei participative: teatru forum, biblioteca vie, animatie stradala.

Attic Sale este un targ de obiecte vechi dedicat celor care iubesc sa isi petreaca ore in sir cautand comori in podul casei sau in dulapul bunicilor, rememorand sau descoperind parfumul vremurilor de alta data.

Daca tot tie nu-ti place ca ziua e prea scurta, ca alergi dintr-o parte in alta de dimineata pana seara, ca lumea e indiferenta la probleme lumii, ca devenim o tara de pesimisti, ca uitam sa ne bucuram de lucruri mici impreuna, atunci e momentul sa spui DA pentru Attic Sale, sa mergi acasa, sa sortezi lucrurile vechi din podul casei de care nu mai ai nevoie si sa le vinzi in spatiul special pregatit de noi la Attic Sale. Noi iti pregatim contextul, tu vii cu lucrurile!

Participare

Te asteptam la Attic Sale fie ca expozant, fie ca vizitator! Inscrierea in cadrul targului ca expozant se va face pe baza unui formular de inscrire care poate fi cerut la adresa [email protected] . Asteptam confirmarea participarii la targ pana la data limita de 14 martie 2011.

Cand si unde ?

In zilele de 19-20 martie 2011, la cafeneaua Memento Bar and Underbar (Sepcari nr 16).

De ce sa participi?

  • Daca iti place sa participi la targuri de obiecte vechi, sa povestesti, sa creezi, atunci tu esti participantul perfect al unui Attick Sale!
  • Pentru ca nu ai mai facut de mult curatenie in podul parintilor sau in lada de zestre a bunicii si ai descoperit o multime de lucruri interesante
  • Pentru ca poti sa scapi de lucrurile pe care nu le mai folosesti si sa castigi bani de buzunar in acelasi timp
  • Pentru ca poti participa impreuna cu prietenii la acest targ
  • Pentru ca A.R.T. Fusion iti ofera cel mai “cool spatiu” de intalniri si cea mai buna oportunitate de a contribui si tu la o lume mai buna si plina de oportunitati de dezvoltare pentru tineri
  • Pentru ca vor veni foarte multi vizitatori la Attic Sale, iubitori ca si tine de obiecte vechi
  • Pentru ca poti sa-ti imbunatatesti abilitatile de vanzator
  • Pentru ca e FUN
  • Pentru ca si prietenii tai pot sa sustina A.R.T. Fusion alaturi de tine fara nici un efort considerabil

Parteneri media:

  • Sapte Seri, Modernism.ro, Anyplace.ro, Metropotam.ro, Lumebuna.ro, Radio Romania Cultural, Revista ARTe, Revista Atelierul, Jurnal de Bucuresti

Pentru intrebari, propuneri, idei va rugam sa ne contactati la adresa [email protected], in atentia Cristinei Stan.

Fondurile obtinute in urma campaniei de fundraising vor fi directionate catre Asociatia A.R.T. Fusion pentru dezvoltarea de programe si activitati de educatie non-formala din sfera artelor participative: teatru forum, biblioteca vie, animatie stradala.

Echipa A.R.T. Fusion!

Str. Boteanu, nr. 3B, etaj 3, ap 9, sector 1, Bucuresti, Romania

Tel: 031 /805.81.65, e-mail: art_fusion_romania@yahoo.com, www.artfusion.ro , www.teatruforum.ro