Joi, 24 februarie 2011, ora 19.00, Str. Dr. Staicovici 19 (Cotroceni)

Joi 24 februarie, de Dragobete, Atelierul de portelanuri pictate manual Wagner Arte Frumoase si Povesti va invita sa vedeti unele dintre cele mai frumoase fotografii de peisaj ale artistului Ovidiu Cosac, intr-o expozitie de fotografie chiar la locatia Wagner Maison de la Porcelain din Cotroceni, Str. Dr. Staicovici nr.19.

Ovidiu Cosac, regizorul care a inceput fotografia ca teatru, abordeaza in aceasta expozitie o serie de peisaje urbane, in cautarea de detalii care sa rezoneze cu cele mai frumoase stari ale privitorilor.

Acesta este doar unul dintre proiectele realizate de Wagner Arte Frumoase si Povesti in colaborare cu branduri si nume célèbre din zona artelor frumoase, precum marele artist contemporan Stefan Caltia sau brandul Vileroy & Boch.

« Ne propunem sa promovam in locatia noastra orice forma de exprimare a artelor vizuale, intr-un mod pozitiv”, spune Irina Wagner, co-proprietar al Atelierului de portelanuri.

Evenimentul incepe de la ora 19.00 la locatia Wagner din Cotroceni, iar pentru confirmarea participarii va rugam sa va adresati direct atelierului Wagner Arte Frumoase si Povesti.

Despre Wagner Arte Frumoase si Povesti

Ana Wagner, creatoarea portelanurilor Wagner Arte Frumoase si Povesti si co-proprietar al brandului, este printre putinii artisti romani care innobileaza cu arta pura portelanul fin, lucrat manual.

Povestile sale sunt spuse pe cesti si farfurii, ceainice, platouri, veioze, vaze si bijuterii. Din universul de portelan al Anei Wagner fac parte case zburatoare, printese, gradini suspendate, pisici cu guler de dantela sau plante fantastice.

Wagner Arte Frumoase si Povesti este singurul loc din Bucuresti in care se pot gasi portelanuri pictate manual, ce pot concura cu orice marca celebra europeana, calitativ si estetic. Astazi, portelanurile semnate Ana Wagner se gasesc in colectii particulare din intreaga lume.

Creatiile Anei Wagner si ale artistilor colaboratori pot fi vizionate la Magazinul Wagner Arte Frumoase si Povesti din Bd. Carol nr. 39, sector 2, Bucuresti (intre Pta Rosetti si Biserica Armeneasca) sau la “Wagner Maison de la Porcelaine”, Str. Dr. Staicovici nr.19, sector 5, Bucuresti,dar si in patru locatii partenere, printre care: Villeroy & Boch, Madame Lucie, Moir Concept Store, Eclaude.

Contact Wagner Arte Frumoase si Povesti:

Irina Wagner

0722 521 174; 0728 306 619

[email protected]

www.wagnerarte.ro