Luna februarie este ultima in care CNDB activeaza in spatiul actual din cladirea TNB. Urmeaza sa ne pierdem in spatiul mai mare al capitalei, intr-o aventura cu multe necunoscute.

Pâna atunci va invitam sa fiti alaturi de noi!

In weekend va adresam o provocare!

Incercati sa scrieti pe corp in timp ce dansati swing !

Sambata, 12 februarie, ora 19.00, Sala Ronda
Pretend we make you happy
De: Andreea Novac


Ce este fizicalitatea si ce forme poate ea lua? Ce tip de interactivitate apare atunci cand se produce, daca se produce, un trasfer kinestezic intre interpreti si public?
Pornind de la cele patru „body genres“ – comedie, drama, erotica si horror – genuri care, cel putin teoretic, creeaza in corpul celui care traieste situatia, ori in al celui care priveste situatia, fiori, excitatie sau placere – am cautat modalitati de a stimula kinestezic spectactorul, construind pe referinte cinematografice.
„Pretend we make you happy“ va propune un corp care apare din viteza, pulsatie si culoare.
Recomandarea mea este sa cautati in acest spectacol doar momentul prezent.
Andreea Novac

*Kinestezia se refera la posibilitatea de a simti miscarile imprimate pasiv diverselor segmente ale corpului.

Pret bilete: 10 lei
Rezervari la [email protected]

Duminica, 13 februarie, ora 19.00, Sala Ronda/Studio 2
Ceea ce am convenit noi a fi hazard
Concept: Ion Dumitrescu

“Ceea ce am convenit noi a fi hazard” a devenit cea mai cunoscuta creatie a lui Ion Dumitrescu, fiind prezentata in cadrul sectiunii Dialog a Festivalului international Springdance, Olanda (aprilie 2008), pe scena TanzQuartier Viena (aprilie 2008) si in cadrul festivalului Sofia Underground (iunie 2008).

Ca si in realizarile sale precedente, Ion Dumitrescu e preocupat de problema identitatii, iar in mod special in acest spectacol de influentele contextului asupra artistului in timpul procesului de creatie.

„Am inceput sa reflectez la functia coregrafului intr-un spatiu de reprezentare, la posibilitatea de observa identitatea coregrafului, producatorului de spectacol, intr-un context performativ.”

Ion Dumitrescu

Dupa ce a experimentat transformarea repetata a spatiului de repetitie (si reprezentare) invitand prieteni si apropiati care aveau posibilitatea de a interveni in el, Ion Dumitrescu a ajuns la o forma de spectacol care-i ofera lui, dar mai ales spectatorilor, o experienta memorabila.

Pret bilete: 10 lei
Rezervari la [email protected]

Parteneri media : 24 Fun, Liternet, Veioza Arte, Port.ro, Suplimentul de Cultura, Onlinegallery.ro, Thechronicle.ro, Bucuresti.tonight.eu, Metropotam.ro, WebPr.ro, Modernism.ro, HipMag.ro, ARTBoom.ro, ArtClue, Neaparat.ro, Infodance.ro, Youmago.ro, Tataia, Radio RFI