Danaartgallery va invita sa vizitati expozitia de pictura cu titlul “O Lume” a artistei Mirela Iordache in perioada 14.02.-07.03.2011 in holul hotelului Epoque din Bucuresti Intrarea Aurora, 17C,  Cismigiu.

Mirela despre lucrarile ei :

Intamplarea si spontaneitatea joaca un rol important in demersul meu plastic, la fel de important ca structura de idei si schite, pe care cele doua se aseaza.

Pe jumatate sunt spectator la ceea ce mi se reveleaza, pe jumatate participant la ceea ce fac.

Impreuna, recompun emotia regasirii propriei persoane in fiecare lucrare

Mirela este cel mai “prospat” membru al galeriei iar aceasta prima colaborare precum si locatia aleasa pentru expunerea lucrarilor este o experienta menita sa aduca ceva nou de ambele parti.

Expozitia face parte dintr-o serie de evenimente menite sa marcheze implinirea unui an de la lansarea proiectului Danaartgallery si beneficiaza de sustinerea Operei Nationale Bucuresti, Teatrului Masca, Hotel Epoque , La Scena a companiei Murfatlar, firmei Rembrandt Graphic-Centre, site-ului Hopa-Sus precum si a partenerilor media : Senso TV,Sapte Seri, Igloo media, Port.ro, Metropotam, Casa mea, Modernism, Vernisaje.ro, 4 arte, Artactmagazine, Calendar evnimente, Pr wave, Acasa.ro ,e- Voila, Glare magazine, Artboom, Art business, Observator Cultural,Neaparat.ro.

Vernisajul expozitiei va avea loc in data de 22.02.2011 incepand cu ora 18.00