Pe 5 februarie, la ora 16 ne vedem în Memento Pub and Underbar, strada Şepcari nr. 16, în centrul vechi al Bucureştiului pentru a lansa împreună numărul 8 al revistei Atelierul.

Pe lângă proiecţia revistei, vom avea invitaţi trei propietari de magazine handmade pentru o primă ediţie de “Discuţii în Atelierul”. Astfel alături de Sinziana Năstase şi Eva Strat, fetele de la PixieShoes, Elena Gheorghe de la Dot Shop şi Valentina Popescu de la fostul magazin Interesart vom încerca să aflăm cum au reuşit să transforme o pasiune pentru handmade, pentru produsele unicat ale tinerilor designeri, într-o afacere profitabilă. Publicul va fi cel mai important, el ne va întreba tot ce vrea să afle despre curentul handmade şi modul în care acesta se dezvoltă.

Adiacent evenimentelor, Elena Gheorghe va veni cu o expoziţie de sculpturi, iar fetele de la Pixie Shoes vor aduce produsele cele mai dragi lor din magazin.

Deasemenea ne-am gândit să vă îndulcim cu bezele şi să facem un atelier insolit unde vom realiza produse numai bune de oferit persoanei dragi de sfântul Valentin.

Nu există niciun cost pentru participarea la evenimentul Atelierul.

Este indicat să veniţi cu persoana iubită deoarece este un eveniment dedicat iubăreţilor şi iubirii.

Echipa Atelierul

www.revista-atelierul.ro