NEWS: Spatiul Laika

Tuturor iubitorilor de arta

Dorim sa va anuntam ca Laika a intrat intr-un proces de transformare. In primul rand, a trecut de la statutul de artist-run space la cel de galerie privata. In legatura cu aceasta schimbare au aparut mai multe amanunte pe care vrem sa vi le comunicam:

Spatiul Laika:
Temporar am inchis spatiul din Bucuresti datorita implicarii noastre totale in largirea si renovarea unui nou spatiu expozitional din Cluj. Functionam tot in cadrul Fabricii de Pensule insa acum detinem un spatiu mai mare si mai primitor care va fi oficial deschis la sfarsitul lunii februarie 2011.

Viziunea Laika:
Devenind o galerie privata, Laika ofera o platforma solida pentru proiecte ambitioase orientate inspre tendintele contemporane si acorda o atentie speciala expertizei si profesionalismului. Laika isi propune sa promoveze artisti tineri dar si consacrati in special din Romania dar si de pe scena internationala de arta. De asemenea, suntem deschisi spre orice proiect inovator sau spre diverse tipuri de colaborare.

Oameni Laika:
Artistii direct implicati in Laika au decis sa se concentreze mai mult pe obiectivele personale ale carierei artistice si mai putin pe problemele administrative ale galeriei. Din acest motiv, Lucian Urdea s-a alaturat echipei in functia de Director. El se va ocupa direct de imaginea galeriei, de strategii PR si de aspectul logistic. Totodata, Lucian va fi responsabil de functionarea eficienta a galeriei si, mai tarziu, de stabilirea si organizarea expozitiilor, de promovarea acestora si de initierea procedurilor de vanzare din cadrul acestor expozitii. Laika reprezinta 5 artisti romani: Marius Bercea, Dan Beudean, Ioana Iacob, Vlad Olariu si Mircea Suciu.

Va vom trimite o invitatie de indata ce detaliile evenimentului de deschidere vor fi clar finalizate.

Pe curand