imPRINT este un concurs online de printuri, ajuns anul acesta la cea de-a patra ediție.

Prin acest proiect vrem să arătăm tinerilor pasionați de arte vizuale că își pot folosi talentul pentru a promova diverse teme și pentru a da un impact considerabil ideilor lor. El s-a născut din dorința de a promova artele vizuale ca modalitate de comunicare în mai multe domenii, printre care și publicitatea.

Cea de-a patra ediție imPRINT va lua forma unui eveniment de artă urbană.
Arta de stradă și publicitatea n-au fost niciodata prea apropiate, așa că imPRINT 4 își ia rolul unei platforme prin intermediul căreia artiștii urbani, sub 25 de ani, care au tangențe cu ce înseamnă publicitatea și promovarea eficientă a unui mesaj să își demonstreze abilitățile artistice și de comunicare.

Campania câstigatoare va beneficia de ajutorul nostru pentru a ieși în evidență și a avea un impact cât mai mare. Mai exact, lucrarea va a avea privilegiul de a fi afișată pe panourile de la Cocor și pe cel de pe Arthur Verona, oferind vizibilitate artistului. Publicitatea devine astfel unealtă prin care participantul câștigător va fi promovat în rândul artiștilor urbani.

Nu urmărim crearea unor lucrări în stilul de multe ori sec și lipsit de curaj al unui concurs de printuri, de aceea am pus la cale organizarea unor activități adiacente concursului, care urmăresc crearea unei anumite atmosfere și experiențe.
Pentru asta vom organiza seri de film, chillcore night și aducem artiștii urbani autohtoni să îți vorbească.
Dacă te-am pus cât de cât pe gânduri urmărește-ne pe site/facebook sau lasă-ne mail-ul tău pe www.imprint.ro.im și te ținem la curent cu ce urmează să se întample mai departe.

Un proiect ADVICE Students.
www.advicestudents.ro