BUCHAREST IN ART(3rd editon) —> CHRISTMAS IN BUCHAREST
URBAN CULTURE, MUSIC & SHOPPING EXHIBITION
19 decembrie // 10:00-17:30 // VINTAGE Pub

Sambata 19 decembrie, la VINTAGE Pub, va avea loc cea de-a 3-a editie a targului de arta – Bucharest in art (3rd edition)—> sub numele de CHRISTMAS IN BUCHAREST!!

Cu aceasta ocazie, duminica, incepand cu ora 10:00 te vei intalni cu peste 30 de exponate cu haine si accesorii: VINTAGE, HANDMADE, DESIGNER.

Iti oferim ocazia sa iti faci cumparaturile intr-un stil european, asadar dependetii de shopping care vor face ce stiu mai bine, vor intra automat in concursul-tombola cu premii oferite de IHEART CONCEPT STORE (Bvd Dacia, nr. 76, colt cu Piata Spaniei)

Pentru a accesoriza atmosfera vom aduce vin fiert si cookies pentru ca anul acesta Craciunul poarta aroma scortisoarei, a culorilor alese cu suflet si a stilului ce se creeaza in functie de bunul si atentul gust al fiecaruia.

Cand: 19 decembrie
Orele: 10:00 – 17:30
Unde: VINTAGE Pub (Str. Smardan, nr. 43.)
Dress code: Rosu & impletituri

Parteneri media: 7 SERI, Hypestreet.ro, Feeder.ro, Hipmag, Modernism, Ciao.ro, Sofresh, Port.ro, Bucuresti Tonight, iConcert, Metropotam.ro, 121.ro, Stilfeminin, Nights.ro, Yazeee, RFB, Styleguide, Mayra.ro, Ileen.ro, Farabarbati.ro