Pe 1 decembrie va invitam la ultima reprezentatie din acest an a spectacolului „Pretend we make you happy“, creat de Andreea Novac, la Centrul National al Dansului Bucuresti (CNDB).

Pornind de la cele patru „body genres“ – comedie, drama, erotica si horror – genuri care, cel putin teoretic, creeaza in corpul celui care traieste situatia, ori in al celui care priveste situatia, fiori, excitatie sau placere – am cautat modalitati de a stimula kinestezic spectactorul, construind pe referinte cinematografice.

„Pretend we make you happy“ va propune un corp care apare din viteza, pulsatie si culoare. Recomandarea mea este sa cautati in acest spectacol doar momentul prezent.

Andreea Novac

1 decembrie, ora 19.00, Sala Rondă

Pretend we make you happy*

Directie artistica: Andreea Novac

Coregrafie si interpretare: Stefan Lupu, Alin State, Istvan Teglas

O productie CNDB

Cu sprijinul Fabrica de Pensule Cluj si Sorin Romanescu

*Spectacol nerecomandat copiilor

Pretul unui bilet este de 15 lei/ 10 lei redus.

Rezervari se pot face la adresa [email protected]

Parteneri media: 24 Fun, Liternet, Veioza Arte, Port.ro, Suplimentul de Cultura, Onlinegallery.ro, Thechronicle.ro, Bucuresti.tonight.eu, Metropotam.ro, WebPr.ro, Modernism.ro, HipMag.ro, ARTBoom.ro, ArtClue, Neaparat.ro, Infodance.ro, Youmago.ro

More than 10 meters of wire – acelaşi titlu, dar cu siguranţă altfel!

Recital de chitară – Sorin Romanescu

Centrul Naţional al Dansului Bucureşti (CNDB) are plăcerea de a găzdui din nou, pe 4 decembrie, recitalul solo al muzicianului Sorin Romanescu.

Prezentat cu succes pe scene din Bucureşti şi din ţară, recitalul More than 10 meters of wire continuă seria începută anul trecut a concertelor solo create şi interpretate de chitaristul Sorin Romanescu.

Cunoscut pentru apariţiile sale în numeroase formule instrumentale cu muzicieni de jazz autohtoni sau din diaspora, Sorin Romanescu propune de aceasta dată o formulă nouă, cea de solo. Provocatoare şi generoasă, liberă şi spontană, prestaţia solo a chitaristului pe durata unui concert de peste 60 de minute dezvăluie personalitatea muzicală dezinvoltă şi seducătoare, plină de culoare şi imagini a muzicianului Sorin Romanescu.

More than 10 meters of wire, improvizat în proporţie de 90%, se construieşte în jurul mai multor chitare cu timbruri diferite pe care muzicianul le foloseşte pentru a crea, în mod spontan, sonorităţi, imagini, ritmuri, sugestii de stiluri şi surprize.

4 decembrie, ora 19.00, Sala Rondă, CNDB

More than 10 meters of wire

Concert Sorin Romanescu

Rezervări se pot face la adresa [email protected].

Preţul unui bilet este de 10 lei.

Parteneri media: 24 Fun, Liternet, Veioza Arte, Port.ro, Suplimentul de Cultura, Onlinegallery.ro, Thechronicle.ro, Bucuresti.tonight.eu, Metropotam.ro, WebPr.ro, Modernism.ro, HipMag.ro, ARTBoom.ro, ArtClue, Neaparat.ro, Infodance.ro, Youmago.ro