Apel la voluntariat

European Art Gallery lanseaza un apel catre cei interesati sa participe la realizarea si organizarea activitatilor curente ale galeriei noastre si sa se implice in managementul expozitional.
Programul/ stagiul de pregatire are ca scop familiarizarea voluntarilor cu o varietate de activitati specifice unei galerii de arta privata in domeniile noastre de activitate: organizarea/ realizarea de expozitii, activitati de curatoriat, comunicare de presa, relatii cu publicul.
Durata unui astfel de program poate varia intre 1 si 3 luni.

Criterii de eligibilitate

Programul nostru de voluntariat este destinat celor interesati de artele vizuale si care doresc sa isi dezvolte abilitatile prin participare directa. Acesta este deschis atat celor cu o anumita experienta in acest sector, cat si celor aflati la inceput. Interesul si deschiderea fata de toate domeniile noastre de activitate sunt esentiale: un anticariat pentru artele plastice si decorative europene dintre secolele XVI si XX, expozitii care isi doresc sa readuca in interiorul culturii romanesti, artisti de renume stabiliti definitiv in strainatate.

Pentru cei interesati de acest program de voluntariat va sta la dispozitie adresa mea de e-mail: [email protected], unde vom astepta un cv si o scrisoare de intentie.

mai multe aici