Noua locatie a portelanurilor Wagner se afla pe strada Dr. Staicovici nr.19, Cotroceni

(la 100 m. de Opera Center), sectorul 5

Atelierul de portelanuri pictate manual Wagner Arte Frumoase si Povesti inaugureaza, in 10 august, “Maison de la Porcelaine”. Sediul este situat in inima Cotrocenilor, pe strada Dr. Staicovici nr. 19.

Maison de la Porcelaine” gazduieste salonul colectiilor de portelan Wagner si atelierul de creatie.  Salonul este o mica galerie unde portelanul este ridicat la rang de arta. Vizitatorii nostri vor avea ocazia sa admire, mult mai pe indelete, portelanuri unicat sau in serie limitata, pictate manual. Clientii si prietenii vor putea sa vada cum se decoreaza obiectele din portelan, sa ia parte la cursurile de pictura tinute de artistii atelierului, sa frecventeze evenimente culturale sau, pur si simplu, sa savureze o ceasca de ceai pe terasa salonului.

“Maison de la Porcelaine” va prezenta tot ce este nou in colectiile Wagner, va gazdui seri de muzica si ceai, expozitii, prezentari de produse de lux.

Maison de la Porcelaine este o noua etapa in dezvoltarea conceptului Wagner Arte Frumoase si Povesti. Acest spatiu ne va aduce clientii mai aproape de produsele Wagner, ii va familiariza cu creatia lor. Pe de alta parte, vom diversifica evenimentele ce vor fi gazduite aici. “Maison de la Porcelaine” este un loc care poarta amprenta Anei Wagner, creatoarea conceptului Arte Frumoase si Povesti. Tot ce veti vedea acolo este amenajat chiar de artistii atelierului: mobilierul pictat, peretii decorati, mica terasa. ” declara Irina Wagner, co-proprietar Wagner Arte Frumoase si Povesti.

“Maison de la Porcelaine” este cea de-a doua locatie inaugurata in Bucuresti de Wagner Arte Frumoase si Povesti. Prima, cea din Bd. Carol 39, a fost deschisa in ianurie 2006. Portelanurile atelierului Wagner se regasesc, de asemenea ,in Bucuresti, in opt locatii partenere , printre care: Hilton Bucuresti, Magnolia Spa, Fantasia Interiors, 5 reprezentante ING.

Despre Ana Wagner

Ana Wagner este printre putinii artisti romani care innobileaza cu arta pura portelanul fin, lucrat manual. Povestile sale sunt spuse pe cesti si farfurii, ceainice, platouri, veioze, vaze si bijuterii. Case zburatoare, printese, gradini suspendate, pisici cu guler de dantela, plante fantastice fac parte din universul de portelan al Anei Wagner.

Portelanurile semnate Ana Wagner se gasesc in colectii particulare din intreaga lume.

Creatiile Anei Wagner si ale artistilor colaboratori pot fi vizionate la Magazinul Wagner Arte Frumoase si Povesti din Bd. Carol nr. 39, sector 2, Bucuresti (intre Pta Rosetti si Biserica Armeneasca) sau la “Maison de la Porcelaine”, Str. Dr. Staicovici nr.19, sector 5, Bucuresti.

Contact “Maison de la Porcelaine”:

Irina Wagner

0722 521 174; 0728 306 619

[email protected]

www.wagnerarte.ro