Data: 6 mai, 19:00
Taxa: 50 ron – taxa de participare include apa si sucuri

Loc:  Galeria Artmark (Logofat Luca Stroici 18)

Inscriere la – [email protected]

Va invitam la primul eveniment avind ca invitat un designer vestimentar roman, proiect derulat in parteneriat cu  Tuxedo confessions – online concept store.

“Cea mai frecventa intrebare. Pentru ca sunt incapatinat… Vreau  cu tot dinadinsul sa te fac sa observi feminitatea in cea mai curata forma a sa…  rochia. Ok! Deci hai sa vorbim de feminitate un pic. Nuuuuu, nu in termenii pe care ii auzim toata ziua. As vrea sa iti vorbesc despre feminitatea  care ma “face” pe mine.  Aaaaasta e interesanta! Asta ma atrage si pentru asta fac rochii. Te-am prins? Esti atenta?

Fii atenta, fii atenta: trebuie sa fii vulnerabila. Cel putin sa pari vulnerabila, sa ai atat de multa confidenta  incat sa nu-ti fie teama sa fii fragila, sensibila si ostentativ  Asexi! Nonsexi, nesexi… Stii la ce fel de sexi ma refer, nu? Sexy TV.  Asta este feminitatea in care cred eu. Este ceea ce noi, barbatii nu putem avea. N-ai nevoie sa fii remarcata din primul moment, n-ai nevoie sa “sari in ochi”, n-ai nevoie sa “prinzi” la publicul larg. Intelege ca ceea ce ai tu e unic, du-te pe asta. Iar rochia o dau eu. Do we have a deal?

Hai acum sa vorbim despre rochia asta. Nu este mulata, nu este “sclipicioasa”, nu are un decolteu “curajos”, nu are tot spatele gol, nu e transparenta neglije, nu e furou, nu e corset, e rochie! E armonios proportionata pe tine, e matase, sublinieaza formele… narativ. Recunosc…se si muleaza, dar pe personalitate. Si atit!

Nu vei fi observata din prima, dar te asigur ca vei sfarsi in centrul atentiei. Discret, subtil si delicat imaginea ta, personalitatea ta se va revela. Asta-i tot farmecul. Iar eu, personal  la asta visez. Femeia cu mentalitatea asta, sigur consuma design vestimentar autentic, la fel si design de interior, la fel si arhitectura. Trebuie sa fii informata, sa te feresti de trenduri, daca ceva e prea popular, evita-l! Si vintage … cu masura.

Daca vrem design contemporan, aici trebuie sa stam!”

citat: din articolul ‘De ce rochii?’ publicat de Adrian Oianu in revista Tabu – 2009