Susţine Watumi Festival & Fringe – proiectul care promovează arta în toate formele ei

Prolog:

Watumi Festival & Fringe, proiect al Asociaţiei pentru Susţinerea şi Promovarea Artiştilor, invită toţi iubitorii de frumos să susţină arta românească prin direcţionarea a 2% din impozitul pe salariu.

Act I:

Watumi se află la cea de-a doua ediţie şi este primul festival care a introdus noţiunea de Fringe în România, promovând arta în toate formele ei. Este un proiect gândit cu şi pentru artişti din orice domeniu artistic, pentru a le oferi acestora o platformă de exprimare liberă.

La prima ediţie a Watumi Festival & Fringe din iulie 2009 au participat peste 250 de artişti, pe durata celor 5 zile de festival, din diferite domenii, precum teatru, muzică, artă plastică şi fotografie, film, design de obiect, artă urbană sau artă pentru copii.

Act II:

Proiectul este dedicat atât artiştilor, oferindu-le acestora o platformă de explunere, cât şi celor care doresc o alternativă stimulantă, pasionantă pentru petrecerea timpului liber, oferindu-le posibilitatea de a avea acces uşor la arta şi cultura contemporană.

Epilog:

Avem nevoie de sprijinul tău pentru ca Watumi Festival & Fringe să se poată dezvolta pe deplin aşa cum ne-am propus.

Susţine alături de noi arta românească, direcţionând 2% din impozitul tău pe salariu către Watumi Festival & Fringe, proiect al Asociaţiei pentru Susţinerea şi Promovarea Artiştilor, organizaţie culturală non-profit şi non-guvernamentală.

Pentru mai multe detalii şi pentru completarea formularului te rugăm sa vizitezi www.watumi.ro sau să ne contactezi la adresa [email protected].

***
Persoană de contact:
Sorina Topceanu
0723.498.005
[email protected]