Tanara artista Raluca Preda va invita la vernisajul expozitiei „La iarba verde”, sambata, 31 mai 2008, la Atelier 35, incepand cu orele 18.00.

“La iarba verde” este prima expozitie personala semnata Raluca Preda si se refera in primul rand la timpul liber, la procentul de atentie pe care ni-l acordam, la evadarea din rutina cotidianului – prin a vedea un film sau a merge la o plimbare in parc.„Oriunde am calatori in vacanta suntem dependenti de obiecte, fie ele masini, fie mobil, haine, laptop sau mici suveniruri; rareori facem exceptii. Am cules astfel de lucruri, unele banale, altele cu valoare sentimentala sau nimicuri pe care regrupandu-le in desenele mele am creat o poveste, un mic univers pe care l-as incadra oarecum in absurd, cu mici note pop art”, spune Raluca Preda.

Raluca Preda foloseste in expozitia sa tehnici diverse, de la desene in penita combinate cu creioane colorate pana la colaje de obiecte si litografii, acestea din urma fiind create in timpul unui stagiu de bursa Erasmus petrecut in Cehia in 2007.

Publicul este invitat asadar sa priveasca, dar si sa interactioneze cu „iarba verde”, si, daca doreste, cu cateva obiecte pe care le pune la indemana artista. Expozitia poate fi vizitata in perioada 31 mai – 13 iunie 2008, de miercuri pana duminca, intre 15.00 si 21.00, la Atelier 35, Str. Selari, nr 13, Bucuresti.

Partener Media: CMYK
Va asteptam!
Roxana Patrichi
Specialist Comunicare
0726704334