Grupul focAR cu sprijinul Galeriei “Grigore Mora”
deschide URBAN TRACES
capitolul “SUS IN BLOC I-O CASA”
(invitati Iulia Siteavu si Emil Burbea)
joi, 29 martie 2007, ora 19.00

despre vid:
“sus in bloc io casa”

ei bine da! cu totii traim in oras. ei si ce daca? avem treaba!
avem treaba: facem chestii, umblam de colo colo cam toata ziua pana de cu seara, pana ne plictisim trupeste de propria noastra preumblare. ne invartim in rotocoale concentrice propriei geografii, sinteza a succesului.

cine supravietuieste, ala e.

suntem aici, dar si dincolo: peste tot. umplem intregul spatiu, pana si cel cunoscut prin povesti de tot soiul, de la dramele regizate ale planetei pana la visele publicitar-exotice.

dar din prea-plinul tumultuos al vietii noastre toate lucrurile pe care le folosim devin vide de continut prin insusi actul parasirii la care le supunem. stabilitatea, principala dovada a supravietuirii din timpuri ancestrale, nu se fluidizeaza, ci este negata si anulata de acesta viteza de reactie.

va prezentam aici un spatiu uitat de iubirea noastra, un spatiu vid ca multe altele. experienta placuta.

Emil si Iulia


Grupul focAR (Alina Tudor si Razvan Neagoe) si invitatii lor Emil Burbea si Iulia Siteavu ne provoaca sa ne privim intr-o oglinda plastica care ne ascunde, reflectand tocmai identitatea comuna, identitatea urbana, conturandu-se “casa din bloc”, casa locuita prin absenta, casa goala, casa vid.

URBAN TRACES este un “work in progress”, “apartamentul” fiind al doilea punct din itinerariul expozitiei. Urmeazã Iasi, Cluj, Timisoara.


Expozitia este deschisa pe 29 martie ora 19.00
Str. Stirbei –Voda, nr.164, bl.21A, sc.A,
Etaj 7, sector 1, Bucuresti

Accesul se face pe baza de invitatie, primita personal sau prin e-mail