Festivalul Internațional de Dans “BucurESTi.VEST” 11 – 27 mai 200               

Avem placerea de a vă invita la prima ediţie a Festivalului Internaţional de Dans “BucurESTi.VEST” ce se va desfăşura în perioada 11 – 27 mai 2001 pe scena Teatrului ODEON, la Centrul Multi-Art Dans şi la Institutul Francez. Festivalul va prezenta spectacole de dans contemporan din Elveţia, Franţa, Marea Britanie, Finlanda, Germania, Danemarca si Ungaria, o selecţie a celor mai bune filme de dans din Europa precum şi ce-a de-a doua ediţie a Platformei dansului contemporan românesc.

Informatii detaliate (agenda, fotografii, texte) despre toate sectiunile si evenimentele programate in cadrul festivalului sunt disponibile pe pagina web a festivalului http://estvest.dans.ro de unde in premiera pentru Romania se pot face si rezervari de bilete.

Preţul biletelor este 100.000 lei (categ 1), 80.000 lei (categ 2), 60.000 (reducere pentru elevi si studenti).  Pentru spectacolul Joker Dans Ro din data de 19 mai pretul biletelor este 80.000 lei (categ 1), 60.000 lei (categ 2), 40.000 (reducere pentru elevi si studenti). 

CARDUL FESTIVALUI: Festivalul pune la dispoziţia celor interesaţi să vadă mai multe spectacole sau să cumpere mai multe bilete, un CARD AL FESTIVALULUI care oferă o reducere de 20 % la preţul biletelor şi o reducere 20 % la clubul festivalului de la clubul Green Hours 22.

OFERTA JOKER – Primii 50 de spectatori care vor cumpara mai mult de trei bilete la spectacolele din festival vor primi un bilet gratuit la Joker Dans Ro.

IMPORTANT ! Biletele s-au pus în vânzare la agenţia de bilete a Teatrului ODEON iar rezervări se pot face telefonic la 314 7234 (dna. Natalia Cozma) sau direct de pe pagina web a festivalului http://estvest.dans.ro

Va mulţumim pentru atentie şi vă aşteptăm la prima ediţie a Festivalului Internaţional de Dans “BucurESTi.VEST”!

Daiana Andreianu & Andreea Grecu & Cosmin Manolescu

Festivalul International de Dans “BucurESTi.VEST”; Calea Victoriei 120, etaj 1, tel./fax:  +401 212.54667; email: [email protected]; http://estvest.dans.ro


Eveniment organizat de Fundatia culturala PROIECT DCM, in colaborare cu Fundatia Pro Helvetia, Primaria Municipiului Bucuresti, Teatrul Odeon, British Council, Institutul Francez, Institutul Goethe, Centrul Cultural al Republicii Ungare, Centrul Cultural Sindan, ArCuB – Centrul de Proiecte Culturale al Municipiului Bucuresti, Centrul Multi-Art Dans precum si cu sprijinul Ministerului Culturii si Cultelor, UNITER, European Cultural Foundation, Fundatia Concept – membra a Soros Open Network Romania, KulturKontakt, Danish Theatre Council si al Ambasadelor Austriei, Elvetiei, Finlandei si Norvegiei din Romania.

Sponsorii festivalului “BucurESTi.VEST” sunt NESTLE, Dorna Group, Philip Morris, Green Hours 22, Fortum, Laris, Hotelurile Athénée Palace Hilton, Majestic si Bulevard.

Partenerii media ai festivalului sunt postul de televiziune Prima TV, postul de radio TOTAL 96.9 FM si publicatiile “Sapte Seri”, “Observator Cultural” si “Dilema”.

https://vimeo.com/441292575