Cel mai mare târg de bijuterie contemporană din România, Autor @ Sala Dalles București

Cel mai mare târg de bijuterie contemporană din România, Autor, are loc pe 12 și 13 mai 2012la Sala Dalles din București. Evenimentul, organizat de Autor Bijuterie Contemporană, va fi deschis publicului între orele 11 și 20 și va aduce în premieră cele mai noi colecții de bijuterie realizate pentru 2012 de cei mai creativi designeri români. În această primăvară Autor ajunge la cea de-a VII-a ediție iar la târg sunt așteptați peste 3000 de vizitatori care vor face cunoștință cu noile tendințe în bijuteria contemporană.

La Autor, vizitatorii au ocazia să descopere și să achiziționeze bijuterii de artă contemporană, dar și să afle din secretele realizării acestora. Assamblage – Școala de Bijuterie Contemporană participă pentru a doua oară la Autor – târg de bijuterie contemporană. La această ediție, școala inițiază un curs intensiv de modelaj în ceară și de turnare în argint, o tehnică consacrată denumită “ceara pierdută“. “Este o ocazie absolut specială de întâlnire cu oameni interesați de bijuterie și mai ales de bijuteria contemporană. Ca întotdeauna la Autor, apreciem enorm contactul cu un public selecționat, cu interes real pentru breasla autorilor de bijuterie. Este o completare a două ingrediente importante în peisajul profesional al bijuteriei contemporane românești, faptul că există un loc în care poți învăța bijuterie și un spațiu de expunere care excelează prin consecvență și selectivitate”, declară David Sandu, fondatorul Școlii de Bijuterie Contemporană.

Focus Designer la cea de –a VII –a ediție a Târgului de Bijuterie Contemporană va fi Ana Wagner. La Târgul Autor, Ana Wagner va lansa o nouă colecție spectaculoasă de bijuterii – “Grădina cu giuvaiere” și va face vizitatorilor o demonstrație live de artă a picturii manuale pe porțelan.

 

În cadrul Târgului Autor vor expune: Adina Marin, Alexandru Lupu, Alis Lalu, Andra Lupu, Andreia Gabriela Popescu, Alina Băncilă, Cornelia Brustureanu, Carla Szabo, Daciana Dax, Dana Tudor, Iuliana Asoltanei, Ina Moisi, Maria Filipescu, Noha Nicolescu, Oana Manta, Odette Lupu, Gabi Urda, Raluca Buzura dar și brandurile: atelier44, BuyHand, Expression – Contemporary Jewelry, Prochaine, ADC bijuterii arhitecturale, Statement Jewelry, Lady Magpie, LivingenBermudas,  Lorina Bijoux, Modamania,  Mika by Oana Țigănuș,  Ligia’s Accesorize, The Awesome Project și Școala de Bijuterie Contemporană – Assamblage.

Târgul Autor este un eveniment bianual cu o ediție de primăvară  (12-13 mai 2012) și o ediție de toamnă. Ediția trecută a avut loc pe 5 și 6 noiembrie 2011 și a numărat peste 2500 de vizitatori. Prețul unui bilet de intrare va fi de 10 lei.

Eveniment organizat de Autor Bijuterie Contemporană

 

Susținut de: Lenor, Fairy, Rafaello, Contemporist.eu

Recomandat de: Radio ZU, UTV, Zile și Nopți

Parteneri media: Romantic Fm, BeWhere, Igloo, Shopping Report, Shopping News.ro, Mediafax.ro,  The One, protvmagazin.ro, csid.ro, Port.ro, Designist.ro, hotcity.ro, feeder.ro, metropotam.ro, Modernism.ro, bazavan.ro, 121.ro, Alomoda.ro, fashionandbeauty.ro,  feminis.ro, Hipmag.ro, Hypestreet.ro, stiupecineva.ro, neapărat.ro.

 

Cătălin Anchidin

Pr Manager

Târgul de Bijuterie Contemporană AUTOR

Telefon 0727-338319

 

1 comment on this postSubmit yours
  1. Vazut, placut :)
    Foarte frumoase lucrarile artistilor.

1 pingback on this post
Submit your comment

Please enter your name

Your name is required

Please enter a valid email address

An email address is required

Please enter your message

About

Modernism.ro construieşte infrastructura, adică autostrăzile, viaductele şi podurile de informaţie, pentru a te bucura de creativii dependenţi direct din rezervaţiile lor naturale.

Modernism.ro îţi aduce online evenimentele expoziţionale, vernisajele şi stă de vorbă cu artiştii într-un stil relaxat.

Modernism.ro nu se identifică în mod necesar și nu își asumă răspunderea pentru opiniile și viziunile exprimate în materialele de pe SITE și/sau în comentariile utilizatorilor SITE-ului. De asemenea, ne rezervăm dreptul de a nu publica, de a șterge sau refuza orice comentariu sau material care aduce prejudicii grave de orice natură la adresa unui alt utilizator sau persoane, ori ale cărui idei sunt complet în afara conceptului general al SITE-ului, ori care contravin valorilor de bază prezentate pe SITE. De asemenea, linkurile din SITE către alte site-uri (site-uri externe) sau imaginile sau clipurile de pe alte site-uri nu sunt aprobate, verificate sau autorizate de SITE. Site-ul nu își asumă nicio responsabilitate pentru acele linkuri, imagini sau clipuri video.

Pentru a putea utiliza continutul materialelor publicate de site-ul Modernism.ro vă rugăm să menționați sursa www.modernism.ro.

Modernism © 2015 All Rights Reserved

The Leading Romanian Art Magazine Online

Display Pagerank