Bogdan Lascăr expune la hotel Armani din Burj Khalifa Tower din Dubai

Consulatul General al României la Dubai a organizat, la 3 aprilie, un eveniment cultural de ţinută, prilejuit de vernisarea expoziţiei artistului român Bogdan Lascar, la una dintre cele mai prestigioase locaţii ale cunoscutului emirat, Hotel Armani din Burj Khalifa.

Născut în 1974, Bogdan Lascar este absolvent al Universităţii de Arte din Bucureşti şi membru al Uniunii Artiştilor Plasctici din România. În 2005 a fost distins cu medalia de aur a UNESCO. Cronicile unor cunoscuţi critici de artă, precum Dan Haulică sau Razvan Teodorescu îi sunt deosebit de favorabile. „Bogdan Lascar este una dintre cele mai puternice şi distincte voci al generaţiei sale. Are mâna sigură, educaţie şi viziune de sculptor” spune Răzvan Teodorescu.

La recepţia oferită de Gabriel Aldea, consulul general al României la Dubai, au fost prezenţi peste 200 invitaţi.

Printre înaltele personalităţi care au luat parte la evenimentul cultural românesc, au fost Şeicul Majed Bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum, preşedintele Autorităţii pentru Artă şi Cultură din Dubai, Şeicul Juma Bin Maktoum Juma Al Maktoum, membru al familiei conducătoare a Dubaiului. De asemenea, au participat înalţi responsabili ai Departamentului de Cultură şi Camerelor de Comerţ din Dubai şi Sharjah, consulii generali acreditaţi la Dubai, preşedinţi de companii şi oameni de afaceri cu potenţial investiţional în România, personalităţi din diaspora.

Submit your comment

Please enter your name

Your name is required

Please enter a valid email address

An email address is required

Please enter your message

About

Modernism.ro construieşte infrastructura, adică autostrăzile, viaductele şi podurile de informaţie, pentru a te bucura de creativii dependenţi direct din rezervaţiile lor naturale.

Modernism.ro îţi aduce online evenimentele expoziţionale, vernisajele şi stă de vorbă cu artiştii într-un stil relaxat.

Modernism.ro nu se identifică în mod necesar și nu își asumă răspunderea pentru opiniile și viziunile exprimate în materialele de pe SITE și/sau în comentariile utilizatorilor SITE-ului. De asemenea, ne rezervăm dreptul de a nu publica, de a șterge sau refuza orice comentariu sau material care aduce prejudicii grave de orice natură la adresa unui alt utilizator sau persoane, ori ale cărui idei sunt complet în afara conceptului general al SITE-ului, ori care contravin valorilor de bază prezentate pe SITE. De asemenea, linkurile din SITE către alte site-uri (site-uri externe) sau imaginile sau clipurile de pe alte site-uri nu sunt aprobate, verificate sau autorizate de SITE. Site-ul nu își asumă nicio responsabilitate pentru acele linkuri, imagini sau clipuri video.

Pentru a putea utiliza continutul materialelor publicate de site-ul Modernism.ro vă rugăm să menționați sursa www.modernism.ro.

Modernism © 2015 All Rights Reserved

The Leading Romanian Art Magazine Online

Display Pagerank