Street Art on Railroad Tracks by Bordalo II

Artur-Bordalo-1 Artur-Bordalo-2 Artur-Bordalo-3 Artur-Bordalo-4 Artur-Bordalo-5 large_txt_2szmbxc-640x428

Portuguese artist Artur Bordalo (also known as Bordalo II) has created a clever street art series using railroad tracks as his canvas. He has more art on his Global Street Art gallery and Facebook page.

photos via Bordalo II

via Global Street Art

1 comment on this postSubmit yours
  1. Interesant si surprinzator este ceea ce acesti artisti – nonartisti, care lucreaza pe un “sevalet” divers cum reusesc intr-un spatiu atat de nedefinit sa creeze spectacolul care incanta!

Submit your comment

Please enter your name

Your name is required

Please enter a valid email address

An email address is required

Please enter your message

About

Modernism.ro construieşte infrastructura, adică autostrăzile, viaductele şi podurile de informaţie, pentru a te bucura de creativii dependenţi direct din rezervaţiile lor naturale.

Modernism.ro îţi aduce online evenimentele expoziţionale, vernisajele şi stă de vorbă cu artiştii într-un stil relaxat.

Modernism.ro nu se identifică în mod necesar și nu își asumă răspunderea pentru opiniile și viziunile exprimate în materialele de pe SITE și/sau în comentariile utilizatorilor SITE-ului. De asemenea, ne rezervăm dreptul de a nu publica, de a șterge sau refuza orice comentariu sau material care aduce prejudicii grave de orice natură la adresa unui alt utilizator sau persoane, ori ale cărui idei sunt complet în afara conceptului general al SITE-ului, ori care contravin valorilor de bază prezentate pe SITE. De asemenea, linkurile din SITE către alte site-uri (site-uri externe) sau imaginile sau clipurile de pe alte site-uri nu sunt aprobate, verificate sau autorizate de SITE. Site-ul nu își asumă nicio responsabilitate pentru acele linkuri, imagini sau clipuri video.

Pentru a putea utiliza continutul materialelor publicate de site-ul Modernism.ro vă rugăm să menționați sursa www.modernism.ro.

Modernism © 2015 All Rights Reserved

The Leading Romanian Art Magazine Online

Display Pagerank