Vernisaj -10 aprilie ora 18.00

Expoziția cu lucrări din seria “spira mirabilis”, “stamine” și “spațiul negativ” este o incursiune fascinantă într-un univers artistic complex.
Aceste lucrări explorează concepte legate de lumea care ne înconjoară, de spațiu, și semnificația formei, oferind o experiență vizuală captivantă.

Lucrarile din seria “Spira mirabilis” aduc în prim-plan o perspectivă unică asupra spiralei ca simbol al evoluției și transformării continue. Lucrările din această serie pot fi interpretate ca o meditație asupra creșterii, schimbării și ciclurilor vieții.
Seria “stamine” explorează o zonă a fragilității și frumuseții naturii, evidențiind detaliile subtile și complexitatea structurală a florilor. Aceste lucrări pot transmite o gamă largă de emoții, de la delicatețe și eleganță până la forță și vitalitate.
“Spațiul negativ” aduce în prim-plan conceptul de absență ca element definitoriu al compoziției artistice. Prin folosirea golurilor și a spațiilor libere, aceste lucrări creează un dialog între subiect și spațiul ce-l inconjoara, provocând privitorul să reflecteze asupra relației dintre forme și fundal.

Prin această expozițe provoc publicul să analizeze și să-mi descopere perspectiva asupra realității și a frumuseții.
Expoziția explorează diversitatea peisajului, natura statică și detaliile close-up ale diferitelor subiecte. Prin intermediul culorilor și formelor, pictorul surprinde frumusețea și complexitatea lumii înconjurătoare. Fiecare tablou spune o poveste unică și invită privitor să descopere noi perspective asupra naturii și a detaliilor care de cele mai multe ori trec neobservate.
Vă invit să vizitați expoziția și să vă bucurați de fiecare lucrare expusă!