Ediție specială a Cafenelei critice cu pictorița Florica Prevenda

(la Galeria AnnArt din București, miercuri 1 noiembrie 2023)

Miercuri 1 noiembrie 2023, Cafeneaua critică a prezentat o ediție specială cu pictorița Florica Prevenda, în noua sa expoziție Undeva în Timp de la Galeria bucureșteană AnnArt.

Alături de artistă, participă Oana Bratiloveanu, directoarea galeriei, și Mădălina Mirea, curatoarea seriei de expoziții Undeva în Timp (Muzeul de Artă din Constanța, Muzeul Banatului Montan din Reșița, Kibutz Gărîna, Galeria AnnArt din București).

Amfitrion: Ion Bogdan Lefter.

Cafeneaua critică este un proiect de dezbateri culturale pe teme de actualitate. Prima serie s-a desfăşurat în anii 1994-1998 în Cafeneaua Facultăţii de Litere a Universităţii din Bucureşti. Seria a doua a debutat în noiembrie 2008 la Clubul TSC şi a continuat la Clubul A, la Club Control, din nou la Club A, la POINT şi la Muzeul Naţional al Literaturii Române – MNLR. De asemenea, Cafeneaua critică organizează şi ediţii „în deplasare”, în mijlocul evenimentelor culturale pe care le dezbate. În februarie 2021 a demarat mini-Cafeneaua critică despre anii pandemiei COVID: dialoguri înregistrate și „încărcate” pe „suporturile” video „on-line” ale Muzeului Naţional al Literaturii Române – MNLR (cîte două episoade săprămînal; proiect activ).

Mai multe detalii despre acest proiect și despre expoziție găsiți aici:

„Undeva în timp (Fragment)” | Florica Prevenda 21 septembrie 2023 – 18 noiembrie 2023 Galeria AnnArt

Galerie foto Lucian Muntean