Așa cum v-am obișnuit, și anul acesta, Fuison Arts Fair va transforma Palatul Noblesse într-un hot spot al artelor și industriilor creative. Ajuns la ediția cu numărul șapte, evenimentul de anul acesta se va desfășura sub semnul noilor începuturi și va reuni peste 50 de artiști debutanți și pasionați de artă.

Fusion Arts Fair – New Beginnings crează un mix cultural eterogen, ce va aduce în fața iubitorilor de artă lucrării din domeniile picturii, sculpturii, textile, ceramică, fotografie, design de produs, grafică, alături de lansări de carte, improvizații de teatru și multe alte surprise.
Fusion Arts Fair – New Beginnings oferă artiștilor un spațiu neconvențional în care să-și prezinte lucrările și cuprinde totodată evenimente special gândite, pentru a le asigura vizibilitatea. Între 20 și 21 mai, se desfășoară Fusion Arts Fair – New Beginnings, cuprinzând lucrări din domenii artistice diferite pentru a promova arta si design-ul românesc.
Fusion Arts Fair – New Beginnings este un proiect dezvoltat și susținut de Palatul Noblesse și Noblesse Group. Prin acest proiect ne-am propus să promovăm cultura urbană, aducând aproape de public, artiștii din diferite domenii.

Program eveniment:
20.05.2023
– 12:00 – 23:00 – Program de vizitare
– 14:00 – 16:00 – Meet the Artists
– 18:00 – 19:00 – 4teen.ro Impro Show
– 20:00 – 21:00 – Poezie în grădină – Ingrid Gheorghiulescu și Radu Alexandru Dincă

21.05.2023
– 12:00 – 23:00 – Program de vizitare
– 14:00 – 16:00 – Meet the Artists
– 18:00 – 19:00 – Bucurști by Ex Novo

Intrare este liberă!

Connecting the city with design – RDW Design Go!
Anul acesta, Fusion Arts Fair – New Beginnings este parte din din programul de evenimente satelit Design Go! în cadrul Romanian Design Week 2023.

Pentru orice informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați în scris, pe adresa de email: [email protected].
De asemenea, pentru a fi la curent cu toate noutățile, pentru a afla programul complet și pentru a face cunoștință cu artiștii care vor expune în cadrul Fusion Arts Fair – New Beginnings, ne puteți urmării pe paginile de Facebook și Instagram dedicate Fusion Arts.

Parteneri eveniment: Noblesse Group, Palatul Noblesse, 4teen.ro, PressHub, Bucureștii Vechi și Noi, București News, Press 4 News.