COSMIC Beauty & Wellness Festival, cel mai nou eveniment dedicat unui mod conștient de a avea grijă de noi și de natura din jurul nostru, va avea loc în perioada 18-19 martie 2023, la GHICA House București (str. Ion Ghica 13), zona UNIVERSITATE. 

COSMIC Beauty & Wellness Festival își propune să promoveze stilul de viață echilibrat, obiceiurile sănătoase și alegerile sustenabile. Festivalul este configurat din două componente: o zonă dedicată atelierelor de wellness, mindfulness și terapiilor alternative și o zonă de târg, în care aducem împreună antreprenori locali, creatori de branduri și produse de îngrijire, frumusețe, nutriție și stare de bine, în scopul promovării, vânzării și educării unei comunități conștiente de alegerile sale.

În cele două zile dedicate evenimentului, pe 18 și 19 martie 2023, la GHICA House UNIVERSITATE (str. Ion Ghica 13, București) toți cei pasionați de sănătate fizică și mentală vor putea participa la ateliere de yoga, mindfulness, sunet, mișcare, dezvoltare personală și nutriție și vor putea descoperi și testa produse ale unor branduri autohtone din zona de beauty & wellness, care pun accentul pe calitate, responsabilitate, sustenabilitate și autenticitate. Două dintre ateliere vor fi dedicate exclusiv copiilor. 

”COSMIC e un concept care înseamnă conexiune, stare de bine, echilibru interior și frumusețe autentică. Ne dorim să aducem împreună o comunitate de oameni cu inițiative bune, care abordează viața într-o manieră holistică și sunt deschiși spre descoperire și evoluție.”

DAN PIERȘINARU – fondator COSMIC Beauty & Wellness Festival

Lista completă a activităților și a brandurilor participante la COSMIC Beauty & Wellness Festival, precum și detalii despre biletetele de acces, sunt afișate pe site-ul www.cosmicfestival.ro, pe contul de Instagram @cosmic_fair_festival și pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/CosmicFairFestival

#COSMICfestival #COSMIClove #iamCOSMIC

În cadrul acestei prime ediții a COSMIC Beauty & Wellness Festival, participanții sunt invitați să ia parte la următoarele activități:

SÂMBĂTĂ – 18 martie 2023:

10.00 – 11.00 – Sesiune de Mindfulness cu Daniela Pavlovici, trainer de mindfulness la Oxford Mindfulness Foundation, Oxford University, coach (cu formare în solution focused coaching) și facilitator pentru persoane fizice, antreprenori și manageri din companii multinaționale în proiecte de managementul echipelor, dezvoltare și transformare organizațională.

11.15 – 11.45 – Atelier Povestea Muzicală pentru copii (4-9 ani) cu Andreea Botezan, pedagog și art-terapeut, licențiată în Psihologie și Gestalt Terapie.

12.00 – 13.00 – Atelier de construit instrumente muzicale pentru adulți și copii (7 ani +) cu Andreea Botezan, pedagog și art-terapeut, licențiată în Psihologie și Gestalt Terapie.

13.30 – 14.30 – Balanced Body & Mind cu Andreea Irimia, promotor al mișcării și al vieții sănătoase, unic ambasador Plankpad în România

15.00 – 16.00 – Self-Care Yoga Session cu Laura Călin, instructor yoga cu formare la Sivananda Yoga Vedanta Center și cursuri de Hatha Yoga la Isha Yoga Center în India (ashram-ul lui Sadhguru), autor al cărții “Puterea Feminității. Arta Seducției” și inițiator de proiecte de well-being. 

16.30 – 17.30 – Workshop ”Biografia mea are sens” cu Camelia Oprea, consilier dezvoltare personală, practician de Arta Biografică, facilitator Consonanța Socială și pedagog Waldorf

18.00 – 19.30 – Workshop ”Cum să-mi fie bine la locul de muncă” cu Rocsana Nica și Teodora Varvare, co-fondatori IMO Romania, consultanți dezvoltare organizațională și leadership.

20.00 – 21.00 – Embody Love Session cu Mara Cristina, psiholog, embodiment coach certificat în metoda VITA și co-creatoarea podcast-ului Pe Deplin.

DUMINICĂ – 19 martie 2023:

10.00 – 10.40 – Spectacol de Euritmie pentru copii Basmul „Hagoromo – Mantia de pene”, cu Flavia și Taisuke Sasaki, profesori formatori în euritmie, co-fondatori ai Etherium Visible Sounds

11.00 – 12.30 – Sesiune de Gimnastică Bothmer cu Vlad Pănculescu și Miruna Tomescu, trainer certificați Bothmer Movement International și Bothmer Therapy

13.00 – 14.00 – Yoga of Presence cu Carlos L’Abbate, instructor yoga cu formare în Ashtanga Yoga, Hatha Yoga și Pilates, autor al cărții ”Despre prezență. O călătorie spre sine”

14.30 – 15.30 – BeautyTalk: Natural Skincare Revolution – Extractul de goji organic, cu Leonard Boroș doctor biolog și specialist în cosmetologie, expert Goji Republic

16.00 – 17.00 – Atelier de Euritmie pentru adulți (16 ani +) cu Flavia și Taisuke Sasaki, profesori formatori în euritmie, co-fondatori ai Etherium Visible Sounds

17.30 – 18.30 – Atelier de Nutriție ”Cine sunt eu în relația cu mâncarea” cu Laura Eremia, chef și specialist în nutriție, sănătate și wellbeing

19.00 – 20.00 – BookTalk: ”Despre prezență. O călătorie spre sine” cu Carlos L’Abbate, autorul cărții, cu specializări în artă, filosofie, psihologie și sănătate.

COSMIC Beauty & Wellness Festival va avea și o zonă de târg, prin care își propune să pună reflectorul pe acel tip de produse din zona de beauty & wellness realizate sau curatoriate cu măiestrie și viziune de antreprenori români. Pe durata celor două zile ale evenimentului, vizitatorii care vor ajunge la GHICA House vor putea descoperi și testa produse cosmetice, accesorii de wellness și bijuterii conceptuale, produse alimentare artizanale, parfumuri și uleiuri esențiale de la branduri precum: DEPLIN, NUCA ORGANIC, BIOLOGICA, GOJI:REPUBLIC, CANDLE JOY, SPIRITUAL BOX, FEMEILE DE MARȚI, LILA PI, CODRII DE SĂPUN, ÎNMIRESMAT, CRISTALIN, NEED COSMETICS, VIVA NATURA, MY PRECIOUS BUZZTARD, LIFEWAVE, LUMÂNĂRI CU SUFLET, ATELIER 437, HEALTHY BITES, GLIGOR KUSMANOVSKI și alții.

Biletul de acces în zona de târg costă 10 lei, iar pentru atelierele de wellness e necesară o rezervare și achiziționarea unui bilet pe www.cosmicfestival.ro/bilete. Detalii suplimentare sunt afișate pe site-ul www.cosmicfestival.ro, pe contul de Instagram @cosmic_fair_festival și pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/CosmicFairFestival

Facebook EVENT: https://fb.me/e/B4CEvSc8 

#COSMICfestival #COSMIClove #iamCOSMIC

Partener media: Radio Guerrilla

Persoană de contact: Claudiu ENESCU | Head of Communication

email: [email protected], telefon: 0742679949

Despre ORGANIZATOR

COSMIC Beauty & Wellness Festival este un eveniment organizat de INRO – creative events, care are în portofoliu de târguri și evenimente creative precum AUTOR – Târgul de Bijuterie Contemporană, NOEL – Târgul Cadourilor de Designer și MATERIA – Târg de Design în Piele.