outside IN

Realitatea există sau este doar o percepție asupra a ceea ce numim realitate? Liga Studenților UNArte în colaborare cu Universitatea Națională de Arte din București și UNAgaleria vă invită la o căutare colectivă a răspunsului la această întrebare. Joi, 9 martie, începând cu orele 18:00 va avea loc vernisajul expoziției outside IN, aceasta putând fi vizitată până în data de 19 martie la UNAgaleria, Str. Băiculeşti nr.29 (Combinatul Fondului Plastic), București.

Un subiect abordat în prezent este legat de felul în care proiectăm sau cum ne proiectăm ca entități în lumea exterioară, însă în cadrul acestei inițiative dorim să reflectăm la fenomenul opus – outside IN.

Exteriorul se proiectează în interiorul nostru având complicitatea subconștientului, însă tot ceea ce asimilăm involuntar este alterat de conștient din nevoia de un fals liber arbitru. Informația sau imaginile primite în mod inconștient sunt generice. Interesant este felul în care sunt manipulate de fiecare dintre noi sau cum ne controlează.

Expun în cadrul evenimentului studenți de la secțiile de pictură, grafică, sculptură, foto-video și pedagogia artei.

Accesul este liber.