În cadrul evenimentului de deschidere Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii, Modernism Punct Ro a realizat o miniserie dedicată, însumând interviuri video cu experți.
///
„Gustul ca patrimoniu” urmărește creșterea nivelului de conștientizare a publicului cu privire la importanța hranei ca parte a patrimoniului imaterial. În cadrul programului LA PAS, implementat de CRIES începând cu 2018 în cadrul programului de Timișoara Capitală Europeană a Culturii 2023, asociația dezvoltă activități de valorificare a patrimoniului gastronomic local. https://la-pas.cries.ro/
Mihaela Vețan este expert în domeniul economiei sociale și solidare & activist pentru promovarea justiției sociale, dezvoltării durabile și incluzive și are xperiență în programe de educație și advocacy pentru consum responsabil, comerț echitabil, întreprinderi sociale, agricultură susținută de comunitate. Oana Nasui este facilitator cultural și analist cultural. Cu experiență profesională în domeniile expertizei culturale: consultanță, management, evaluare, comunicare, formare profesională,
Oana Nasui activează ca fondator și dezvoltator de proiecte și programe culturale și creative: dezvoltator cultural la PostModernism Museum, managing partner la Nasui collection , fondator și trainer pe domenii precum management cultural, comunicare și dezvoltarea audiențelor la platforma Formare Culturală, project manager la cea mai mare platformă de promovare a culturii vizuale contemporane românești Modernism.ro, evaluator de proiecte culturale și editoriale și consultant în planificare culturală – programe, strategii, politici
Recent Comments