Who Painted My Rabbit Red? | Ana-Sabina Drinceanu și Daniela Nemțanu 
10.01- 3.02|2023 
Elite Art Gallery
Piața Națiunile Unite, nr.3-5, bl. B2, parter, București
 
Începem anul #Fresh, încărcați cu forță creatoare și inspirație. Elite Art Gallery vă invită începând cu data de 10 ianuarie la expoziția intitulată Who Painted My Rabbit Red?semnată de Ana-Sabina Drinceanu și Daniela Nemțanu, doi dintre câștigătorii concursului de artă Fresh.

Concursul de artă Fresh, aflat la a șasea  ediție, fixează în domeniul artelor vizuale o căutare neobosită de tinere talente și inedit. Inițiat de Elite Art Gallery în anul 2017, concursul a reușit să identifice și să promoveze de-a lungul anilor artiști aflați la început de drum, astfel au fost desemnați patru câștigători care au îmbogățit calendarul expozițional cu două evenimente. Juriul ediției #Fresh 2023 este format din masteranzii CESI, specializați în Teoria și practica imaginii, aceștia fiind de fapt și curatorii  expozițiilor.
 
Firul roșu poate să călăuzească un om prin viață, poate să lege destine. Firul roșu poate să fie un fir de sânge.  Atât de diferite ca practică a esteticii și a temelor vizuale, Ana-Sabina Drinceanu și Daniela Nemțanu disecă în profunzime corpul fragilității, al supunerii și al sălbăticiei, într-o lume contemporană care devine tot mai transparentă în obiceiurile cruzimii sale. Lucrările de față ne obligă să credem mai departe în succesul demascării, să nu obosim să îi facem martori, alături de noi, pe cei care încă bâjbâie cu mâinile întinse înainte. Firul roșu nu se oprește în vârful degetelor‟. (Curator: Augustin Cupșa)
 
Echipa curatorială:
Alexandra Moț, Ailin Menabil, Alina Bălan, Alina Catană, Ana Zota, Augustin Cupșa, Betty Stoicovici, Carmen Moraru, Gabriela Tudor, Luciana Crăciun, Mihai Milea, Miruna Mihai și Vlada Zagnat 
 
Coordonatori: Ana Negoiță, Miruna Barcan
 
Mai multe detalii despre seria evenimentelor expoziționale Elite Art Gallery  sunt disponibile pe pagina de Facebook  și pe http://www.eliteart-gallery.com/
Elite Art Gallery are drept scop promovarea artiștilor plastici contemporani, prin organizarea unor ample proiecte culturale care expun publicului noi forme de exprimare artistică, abordări inovatoare ale artei moderne precum și ale unor valori deja consacrate. Asociația implementează proiecte în domeniul artelor vizuale, muzicii, dar și proiecte educaționale.