Art and the Public, un nou proiect artistic inițiat de Arta în comunitate în colaborare cu Baraka Artist run space și Asociația Art Today, prin care chestionăm care este realația dintre artă și public.

„Arta și publicul” va fi un eveniment deschis în care artiștii contemporani împreună cu publicul prezent, vor dezbate importanța popularizării artei și menținerea structurilor și spațiilor creative alternative.

Va avea loc o acțiune artistică, precum și un workshop prin care grupul de artiști va interacționa cu publicul. Acest eveniment este organizat de un grup de 9 artiștii din Plovdiv (Bulgaria), care se află în Timișoara prin proiectul RE:Connect inițiat de Asociația Art Today.

Evenimentul se desfășoară în data de 30 noiembrie de la ora 17, la Baraka Artist-run space (str. Popa Șapcă Nr. 5, Timișoara) și este susținut de proiectul Arta în comunitate.

*Imaginea foto este de la instalația creată de Veronika Tsekova – artistă bulgară care a participat la Săptămâna Artei Contemporane Plovdiv 2022.

**

Proiectul Arta în comunitate este organizat de Uniunea Artiștilor Plastici Filiala Timișoara în parteneriat cu studioul artouching.

Proiectul este finanțat prin Fondul pentru un viitor mai bun în comunităţi Timişoara.

Fondul pentru un viitor mai bun în comunităţi este un program coordonat la nivel național de Federaţia Fundaţiile Comunitare din România – FFCR, finanțat de Lidl Romania și implementat la nivel local de Fundaţia Comunitară Timişoara.

Puteți urmări dezvoltarea proiectului pe paginile de social media

Facebook: Arta în comunitate: www.facebook.com/Artaincomunitate/    

Instagram: arta_in_comunitate