Za’art by GrandBazaar –  Where only the best is good enough!             

zaart.ro & grandbazaar.ro

ARTA, MOBILIER, ACCESORII EXOTICE, RAFINAMENTE, SAMPANIE & CAVIAR, COVOR ROSU, JAZZ LIVE, INVITATI COSMOPOLITI & RAFINATI, BLACK & WHITE DRESS CODE

Ne bucuram astazi de o noua prezenta in lumea artei, a design-ului si a accesoriilor de lifestyle care ne fac viata mai frumoasa si mai confortabila, Za’art este un HUB de lifestyle promovat de GrandBazaar in Pipera, Str Emil Racovita nr 20, Voluntari, deschis de acum pentru public si cu toate exponatele de vanzare.

Celebrata cu covor rosu, sampanie si caviar, deschiderea Za’art by GrandBazaar s-a bucurat de o participare entuziasta si efervescenta a elitelor culturale din Romania.

“Totul incepe cu canapeaua din sufragerie, si se termina cu kimono-ul cu care stam in casa, cu cana din care ne bem cafeaua, cafeaua pe care o bem, si bineinteles art ape care o privim ca sa ne incantam” – Beatrice Ene – promotor al conceptului Za’art

Peste 400 de invitati romani si internationali, arhitecti, designeri, artisti plastici, antreprenori si iubitori de arta au putut admira si aplauda conceptul care i-a reunit pentru prima expozitie pe artistii Mirela Traistaru, Daniela Fainis si Mircea Roman, dar si 150 de nume internationale subiecte ale expozitiei Add to Address Book a Mirelei Traistaru.

Promotorii acestui HUB, Beatrice Ene, Elsa Exarhu si Eren Colakoglu, au avut privilegiul de a invita pe scena pe dl. Petru Lucaci presedintele Uniunii Artistilor Plastici din Romania, pe reputatul critic de arta dl Pavel Susara, si arhitectul Dorin Stefan.

Un intermezzo muzical de jazz live sustinut de Catalin Milea-Pasare Maiastra, Alex Man- chitara si Ana Maria Rosu, alaturi de un performance handpan al lui Gabriel Balasa, a adaugat mult farmec acestei deschideri.

Abordarea originala si diversitatea in stil i-au facut pe invitati sa vaneze inca din prima seara arta, mobilier, covoare, kimonouri de matase, set-uri de caligrafie si tot felul de obiecte excentrice.

Jazz live, sculpturi, ceramica, pictura, rafinamente si entuziasmul pe care l-a generat petrecerea Za’art ne-au convins de succesul interactiunilor de calitate si infinita sete de creativitate, culoare si bucurie a publicului.

Cu o multitudine de implementari COSMOPOLITE, CHIC, COOL & TRENDY. za’art promoveaza nu numai obiecte si experiente valoroase, dar si o agenda culturala si de lifestyle foarte originale, workshop-uri, disponibile pe zaart.ro.

Pinpoint aceasta noua adresa in agenda dvs si accesati HUB-ul de LIFESTYLE pentru noutatile viitoare – Str Emil Racovita 20, Pipera/Voluntari