Galeria Galateca și Asociația Culturală Neo Art România alături de Banca Transilvania lansează CONCURSUL DE ANIMAȚIE ȘI MULTIMEDIALasă-ți amprenta asupra viitorului!”, în cadrul proiectului pilot CSWeek 2022 (Săptămâna Sustenabilității Creative).

CSWeek se desfășoară în perioada 12 – 21 mai 2022, și aduce împreună comunități diferite, artiști, industrii creative, mediul corporate, activiști și ONG-uri, publicul larg, pentru a prezenta inițiative sustenabile pozitive, creatori, spații și expoziții, inițiative locale și internaționale, reunite pe o platformă a sustenabilității creative.

Concursul de animație și multimediaLasă-ți amprenta asupra viitorului!” se adresează studenților sau masteranzilor la universităţile de artă, arhitectură etc. – universități vocaționale, artiști din toate domeniile de exprimare artistică, de la arta vizuală, la film, animaţie sau muzică care au o lucrare pe tema sustenabilității, ecologiei, comunității, valorilor locale si comunitare.

Participanții pot câștiga unul din premiile oferite: premiul CSWeek BT în valoare de 1000 de lei și o săptămână de expunere în cadrul galeriei Galateca, camera de artist și cele două premii CSWeek BT Galateca, respectiv câte o săptămână de expunere în cadrul galeriei Galateca, camera de artist. Premierea va avea loc în cadrul expoziției centrale de la Galateca, pe 20 mai.

Temele concursului sunt sustenabilitatea, ecologia, comunitatea, valorile locale și comunitare, astfel parteneriatul cu BT a apărut firesc, bazându-se pe aceste elemente.

 “În calitate de lider în sectorul bancar, responsabilitatea Băncii Transilvania este de a susține planurile de viitor ale românilor și de a investesti din ce în ce mai mult în spiritul antreprenorial. Sustenabilitatea pentru noi a devenit un angajament transpus în cultura noastră organizațională care acum ne ghidează deciziile de business de zi cu zi spre un viitor durabil.” statement BT

Detalii tehnice concurs!

Ce fel de lucrări sunt admise în concurs: orice tehnică mixtă animație, video, gif, stop-motion, dar care să includă o secvență de animație cu logo-urile BT și CSWeek , cu durata maximă de 1 minut (documentul trebuie sa fie intr- un format comprimat astfel incat sa fie usor de urcat online pe rețelele de socializare la o rezoluție

Aplicanţii trebuie să trimită documentele cerute la adresa [email protected], până pe 17 mai, ora 24.00, cu menţiunea în Subiect Lasă-ți amprenta asupra viitorului! – BT și CSWeek – Galateca.

Detalii concurs : https://www.galateca.ro/bt-partner-csweek-lanseaza…