Cele 19 imagini grupate în cinci lucrări nu sunt doar fotografii sau desene, sunt un montaj, o reflecție despre loc și depărtare. Depărtarea oferă o perspectivă amplă, iar apropierea relevă detalii. Relația dintre aproape, departe și locul în care e prezent corpul nostru este tema pe care lucrările din această expoziție o explorează.
Pentru mine distanța e o măsură care dezvăluie felul în care, fiecare dintre noi, ne construim propria lume în raport cu realitatea, dar și propria identitate. Vă invit să explorați două dintre dimensiunile în care distanța, depărtarea, mai mică sau mai mare, dau o valoare contemplativă timpului și spațiului.
Ridicați vălul!

Călin Lucaci s-a născut în 1975 la Arad, România.
Absolvent al Facultății de Arte și Design din Timișoara (2000). Studiile sunt completate de un master în „Management și impresariat artistic” (2004) și un doctorat, sub conducerea prof. univ. dr. Constantin Prut, în teoria artei (2007), ambele la Universitatea de Vest din Timișoara. În prezent
este conferențiar universitar la Facultatea de Design din Arad, Universitatea „Aurel Vlaicu”, unde predă cursurile de Istoria Artei, Tendințe în Arta Contemporană și Bazele Foto-Video.