În perioada septembrie-noiembrie 2021 puteți vizita expoziția „Solo Show 65 Watercolour” a artistului Corneliu Drăgan-Târgoviște găzduită de simezele Muzeului de Artă din orașul său de suflet, Târgoviște. 

Vernisajul expoziției face parte din programul manifestărilor dedicate „Zilelor Cetății Târgoviște” și a avut loc în data de 7 septembrie 2021, la ora 16:00.

“Le mulțumesc pe această cale organizatorilor evenimentului, dlui. dr. Ovidiu Cîrstina (directorul Complexului Naţional Muzeal “Curtea Domnească“), dnei. Carmen Ștefănescu (secretar general al ALZIAR), curatorului expoziției, dlui. Gheorghe Dican (pictor, vicepreședinte al UAP România și președinte al filialei UAP Vâlcea) și dnei. dr. Luiza Barcan (jurnalist, critic şi istoric de artă), care va rosti cuvântul de deschidere.

Veți putea admira o selecție de lucrări realizate în ultimii 7 ani, în care am abordat cu sinceritatea oferită de tehnica acuarelei subiecte care îmi sunt dragi și la care revin cu plăcere, din dorința de a surprinde o altă atmosferă, mereu diferită”. Corneliu Drăgan-Târgoviște

Spațiile interioare frumos restaurate ale Muzeului de Artă Târgoviște sunt înnobilate cu acuarelele excepționale, făcute într-o tehnică exemplară de către artistul Corneliu Drăgan-Târgoviște.

fotografii Lucian Muntean

Pentru cei care nu ajung la Târgoviște le propunem o galerie foto