Vă invităm joi, 26 august, începând cu ora 17:00 să urmăriți o discuție live din cadrul Pavilionului României de la Bienala de Arhitectură de la Veneția cu tema Migrația în contextul arhitecturii și a orașului.

Poster, echipa de arhitecți care a realizat proiectul FADING BORDERS ce reprezintă România în cadrul expoziției, organizează, alături de reprezentanții celor două proiecte alese spre documentarea temei prezentate la Veneția, o dezbatere complexă despre diaspora română din Europa și despre orașele în declin din România.

Invitatul special va fi antropologul Bogdan Iancu care va co-găzdui dezbaterea împreună cu echipa Poster și va prezenta câteva concluzii personale cu privire la fenomenul migrației.

Participanți:

Ștefan Simion și Irina Meliță (Poster)

Elena Stancu şi Cosmin Bumbuţ (Teleleu)

Ilinca Păun Constantinescu (IdeilaGram)

Gruia Bădescu (cercetător)

Bogdan Iancu (antropolog)

Dezbaterea va fi transmisă live pe pagina de Facebook dedicată evenimentului (https://www.facebook.com/events/1011703042965895?ref=newsfeed) și pe pagina de Facebook a Institutului Cultural Român (https://www.facebook.com/InstitutulCulturalRoman). De asemenea, la finalul discuției, vor fi alocate 10-15 minute pentru întrebări. Așadar, puteți lăsa întrebările dumneavoastră în secțiunea de comentarii, iar la final participanții vor încerca să răspundă tuturor.