va invitam la expozitia 
Hang me out to dry care are loc pe 1 iulie ora 18 00 la E T A J artist run space

Hang me out to dry

Proiectul expozițional este structurat în jurul unei dorințe de a te conecta cu imaginea și reproducerea de natură grotescă. Pornesc de la ideea de mulțime ce acționează ca un singur organism, care în loc să-și exercite puterea, își dezvăluie fragilitatea. Conturez minți confuze dominate de primitivism și bioinstinctualitate. Disec corpul uman cu privirea și îl transpun într-o posibilă stare de alterare, cu intervenții macabre, afișând propria temporalitate.

Sub cupola vulnerabilității a stat și perioada ultimului an de zile, fapt ce m-a ajutat să reflect asupra propriei persoane. Încerc să redau un contrast între absurdul situației cu iz de umor și dramă. Aleg să parcurg un traseu intim și direct cu caracter temporar și experimental. Creez noi experiențe vizuale care să provoace și să activeze un cumul de stări.

 Persistă nevoia de a capta și transpune imagini prin desen, un mediu accesibil cu putere de a investiga, ce validează comunicarea universală. Operez cu sinceritate și spontaneitate, realizând o relație între observare și imaginație. Desenele se constituie într-o reflecție a procesului mental și dețin expresia vizuală a imaginației, narând, prin crearea unor simboluri cu valoare personală, noi teritorii transgresive.

Alterarea începe de la conștiința umană, trece înspre vulnerabilitatea cărnii, apoi transcende înspre sacralitate.

M-am dezbrăcat de piele pentru a-mi arăta propria vulnerabilitate.

Adrian Ghiman

E T A J artist-run space team
Mircea Modreanu // 004 0730 124 642
Dumitru Gurjii // 004 0726 733 745