Duminică, 14 martie 2021, ora 12:00, la Palatul Culturii din Iasi, a avut loc  relansarea revistei tipărite Timpul, ediție nouă, 2021, odată cu sărbătorirea a 145 de ani de la apariția revistei. La eveniment, au fost prezenți profesorii universitari Bogdan Crețu, redactorul-șef al Revistei Timpul, Liviu Antonesei, fostul director al revistei, Aurelian Bălăiță rectorul Universitatii de arte din Iasi, Mihai Vacariu, managerul proiectului TIMPUL – Portal de Cultură, au participat de asemenea colaboratorii, voluntarii, echipa de redacție iar prin videoconferință reprezentanții revistelor locale Timpul din țară, REP. Moldova și diaspora.

În cadrul evenimentului, a fost prezentat noul număr al revistei,  noua echipă, proiectele în desfășurare și cele ce urmează a fi implementate, planurile de viitor și portalul de cultură proaspăt lansat www.revistatimpul.ro , un proiect  nou, menit să impulsioneze tinerii către scris și citit.

Comunitatea Timpul crește în fiecare zi prin înființarea de reviste locale online Timpul, oriunde în lume. Dorim ca acest proiect complex, atât fizic cât și online, să fie accesibil tuturor și să fie o platformă extrem de utilă elevilor, studenților, profesorilor, creatorilor și consumatorilor de artă și cultură, în același timp, ne dorim să mentinem mereu o energie proaspătă pe placul cititorilor și colaboratorilor.

Evenimentul a fost transmis video integral și poate fi urmarit pe pagina de facebook Timpul https://www.facebook.com/RevistaTimpul.ro/videos/

Știrea video  https://youtu.be/BPLd6ppT070

Știrea audio  : https://we.tl/t-HtHCOdR4mI

Fotografii eveniment:  https://www.facebook.com/media/set/?set=a.5933301030020688