HA!SUS – un spațiu mare pentru idei mari 

HA!SUS își deschide porțile către experimentare, expresie artistică și transfer de cunoștințe. Spațiile administrate de artiști, cum ar fi HA!SUS, oferă o platformă de expoziție și cercetare artiștilor rezidenți și un loc de experimentare a artei pentru localnici. Poziționat pe malul Bahluiului, în spatele vechii fabrici Electra, pe cât de aproape de centrul orașului, pe atât de departe de zarvă, locația oferă o vedere la înălțime a orașului Iași. 

Spațiul acționează ca un coordonator, facilitând transferul de cunoștințe și polenizarea încrucișată a diferitelor sectoare și domenii de expertiză. Acest lucru duce adesea la crearea de noi valori în bunuri, servicii și practici artistice – ceea ce unii ar putea numi inovație.

Este un spațiu fizic în care oamenii se adună, lucrează, se inspiră reciproc, învață lucruri noi și se conectează. În arta creativă, conformitatea și sprijinul pentru canoanele existente sunt secundare explorării noului. Intrăm în mod intenționat în dialog unul cu celălalt știind că niciunul dintre noi nu are toate răspunsurile și că opiniile noastre colective sunt parțiale și contextuale.

Proiectul a apărut din nevoia de autenticitate în tot acest zgomot cotidian, din dorința unui spațiu alternativ cu evenimente outside the box, fie că vorbim de un workshop, o piesă de teatru, un târg cu designeri locali sau un photoshooting, pe lângă multe altele.

Acest spațiu are o suprafață de 1000 mp open space, un studio de fotografie și un platou dedicat creației plastice, de la pictură la sculptură. Evenimentele cu scaune permit o capacitate de peste 200 de persoane, iar pentru un alt gen de evenimente, spațiul poate găzdui peste 500 de persoane.

HA!SUS Iași este locul de desfășurare al următorului tău proiect. Formularul de înscriere, informațiile despre următoarele ateliere, cum ar fi Laborator cu tine însuți și Atelier de dinamică personală, cât și evenimentele care vor începe în luna aprilie, pot fi accesate pe www.haisus.ro sau ne puteți scrie la [email protected].

Vizionar și real, creativ și simplu!